ensareiz
80+ Silver
ŞŞŞŞŞŞŞsıvayan sensin apo destekçilerini yalayan da sensin ben omurgalıyım makarnacı
ŞŞŞŞŞŞŞsıvayan sensin apo destekçilerini yalayan da sensin ben omurgalıyım makarnacı
ŞŞŞŞŞŞŞ
olm yaşın kaç la senin merak ettim uzun zamandır beyninin bukadar kısmını kaybetmiş bir ampul görmemiştim.ŞŞŞŞŞŞŞ
Cocugun eli ayafi birbirine dolasti hocamAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaladığın devletin beceriksizce sızdırdığı verileri yasadışı şekilde buluyon he sende teröristtin o zaman suç işliyorsun hemde emniyetin hiç görmek istemeyeceği bir suç
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir şey anladınmı a doğru sen ampul adamsın bu adamı anlayamazsınb.
Ya kardeşim adam ampulü desteklediğine dair herhangi bir şey söylememiş sanirim Ampulüde desteklemiyor birisi bir şey desede saldırsak kafasındasınız Atatürk'ün partisini savunuyorsunuz umarım dayanışma sandıklarına gitmişsinizdir Atatürk'ün partisi deme sebebimse başka birseyi ima etmekten değil sansür yememekten bende biliyorum C.. yazmayıFirlatiyorlar orda
donanım arşivi patır patır da ip verir yani dolaşsın bence de hakkıdır dostiCocugun eli ayafi birbirine dolasti hocam![]()
çayımı kahvemi aldım hoplayanları izliyorumCocugun eli ayafi birbirine dolasti hocam![]()
gerekli desteği yaptım hocam ama bu ampultroll arkadas beyninin yüzde 80 ini kaybetmiş yakında ölr.Ya kardeşim adam ampulü desteklediğine dair herhangi bir şey söylememiş sanirim Ampulüde desteklemiyor birisi bir şey desede saldırsak kafasındasınız bu kadar vok Atatürk'ün partisini savunuyorsanız umarim dayanışma sandıklarına gitmişsinizdir
kanka 15 yaşında panelci ezik akplisin sus benceçayımı kahvemi aldım hoplayanları izliyorum
donanım arşivi patır patır da ip verir yani dolaşsın bence de hakkıdır dosti
reşitim kardeşimkanka 15 yaşında panelci ezik akplisin sus bence
sen bi kvkk dan hapis yat o zamanda babanı gururlandır terörist seviyor ne de olsareşitim kardeşim
hayal kurma kardeşimsen bi kvkk dan hapis yat o zamanda babanı gururlandır terörist seviyor ne de olsa
Adam polislere saldıran anarşistlere karşı sinirini dile getirmiş sadece haklı olarak, siz bunu trolluk olarak algılamışsınız dün Özgür Özelde bu konuya değinmişti...gerekli desteği yaptım hocam ama bu ampultroll arkadas beyninin yüzde 80 ini kaybetmiş yakında ölr.