Neler Yeni

İzmirde nerde eylem yapiliyo

forzabagimlisi

80+ Bronze
1742754268444.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

yaladığın devletin beceriksizce sızdırdığı verileri yasadışı şekilde buluyon he sende teröristtin o zaman suç işliyorsun hemde emniyetin hiç görmek istemeyeceği bir suç

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Tuğra

Onichan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eymen

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Oğuzhan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey anladınmı a doğru sen ampul adamsın bu adamı anlayamazsınb.
Firlatiyorlar orda
Ya kardeşim adam ampulü desteklediğine dair herhangi bir şey söylememiş sanirim Ampulüde desteklemiyor birisi bir şey desede saldırsak kafasındasınız Atatürk'ün partisini savunuyorsunuz umarım dayanışma sandıklarına gitmişsinizdir Atatürk'ün partisi deme sebebimse başka birseyi ima etmekten değil sansür yememekten bende biliyorum C.. yazmayı

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Tuğra
Ya kardeşim adam ampulü desteklediğine dair herhangi bir şey söylememiş sanirim Ampulüde desteklemiyor birisi bir şey desede saldırsak kafasındasınız bu kadar vok Atatürk'ün partisini savunuyorsanız umarim dayanışma sandıklarına gitmişsinizdir
gerekli desteği yaptım hocam ama bu ampultroll arkadas beyninin yüzde 80 ini kaybetmiş yakında ölr.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Oğuzhan
gerekli desteği yaptım hocam ama bu ampultroll arkadas beyninin yüzde 80 ini kaybetmiş yakında ölr.
Adam polislere saldıran anarşistlere karşı sinirini dile getirmiş sadece haklı olarak, siz bunu trolluk olarak algılamışsınız dün Özgür Özelde bu konuya değinmişti...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,677
Üyeler
171,242
Son üye
MrMiko
Top Bottom