İzmirde nerde eylem yapiliyo

Adam polislere saldıran anarşistlere karşı sinirini dile getirmiş sadece haklı olarak, siz bunu trolluk olarak algılamışsınız dün Özgür Özelde bu konuya değinmişti...
onların chp ile alaksı yok provokatör onlar bize suç atıyor bizde doğal olarak ampulcu diyoruz

Adam polislere saldıran anarşistlere karşı sinirini dile getirmiş sadece haklı olarak, siz bunu trolluk olarak algılamışsınız dün Özgür Özelde bu konuya değinmişti...
***** mısın? berlinde tayyip istifa diyenlere yazık yazmış, ayrıca panelci. neyini savunuyorsun

sen bi kvkk dan hapis yat o zamanda babanı gururlandır terörist seviyor ne de olsa
hapis yatacak adamlar belli kardeşim sokakta polise taş atan sözde türkler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

***** mısın? berlinde tayyip istifa diyenlere yazık yazmış, ayrıca panelci. neyini savunuyorsun
noldu karşı cıkacak bir şeyin kalmayınca panelci diye mi suçluyorsun ahahha

Ya kardeşim adam ampulü desteklediğine dair herhangi bir şey söylememiş sanirim Ampulüde desteklemiyor birisi bir şey desede saldırsak kafasındasınız Atatürk'ün partisini savunuyorsunuz umarım dayanışma sandıklarına gitmişsinizdir Atatürk'ün partisi deme sebebimse başka birseyi ima etmekten değil sansür yememekten bende biliyorum C.. yazmayı
Gittim tabi

hapis yatacak adamlar belli kardeşim sokakta polise taş atan sözde türkler

noldu karşı cıkacak bir şeyin kalmayınca panelci diye mi suçluyorsun ahahha
sen tayyipçisin dostum ya sus bence sus

şşş sessizlik
1742754931463.png

hayatın yalan lan senin olanı göstermiyorum diyip ağzının suyu aka aka o arabaları koyup 23kya telefon arayan adamsın onu da yd arıyosun noldu vergi vermek zoruna mı gitti gariban ezik

23k ile götümü siliyorum ben

1742754984153.png
puhhahah patlatma

1742754999044.png

yine ezikce davranıslar

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

hayatın yalan lan senin olanı göstermiyorum diyip ağzının suyu aka aka o arabaları koyup 23kya telefon arayan adamsın onu da yd arıyosun noldu vergi vermek zoruna mı gitti gariban ezik

23k ile götümü siliyorum ben

Alıntıyı görüntülepuhhahah patlatma

Alıntıyı görüntüle

yine ezikce davranıslar
Ahahahahahahaha patladim reis

kudurmaktan gözün yaşlandı anlaşılan
Agla az daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç