onların chp ile alaksı yok provokatör onlar bize suç atıyor bizde doğal olarak ampulcu diyoruzAdam polislere saldıran anarşistlere karşı sinirini dile getirmiş sadece haklı olarak, siz bunu trolluk olarak algılamışsınız dün Özgür Özelde bu konuya değinmişti...
***** mısın? berlinde tayyip istifa diyenlere yazık yazmış, ayrıca panelci. neyini savunuyorsunAdam polislere saldıran anarşistlere karşı sinirini dile getirmiş sadece haklı olarak, siz bunu trolluk olarak algılamışsınız dün Özgür Özelde bu konuya değinmişti...
hapis yatacak adamlar belli kardeşim sokakta polise taş atan sözde türklersen bi kvkk dan hapis yat o zamanda babanı gururlandır terörist seviyor ne de olsa
noldu karşı cıkacak bir şeyin kalmayınca panelci diye mi suçluyorsun ahahha***** mısın? berlinde tayyip istifa diyenlere yazık yazmış, ayrıca panelci. neyini savunuyorsun
Gittim tabiYa kardeşim adam ampulü desteklediğine dair herhangi bir şey söylememiş sanirim Ampulüde desteklemiyor birisi bir şey desede saldırsak kafasındasınız Atatürk'ün partisini savunuyorsunuz umarım dayanışma sandıklarına gitmişsinizdir Atatürk'ün partisi deme sebebimse başka birseyi ima etmekten değil sansür yememekten bende biliyorum C.. yazmayı
nası sıçtıysan iki kere yanıtlamıssın bittin olm sen panelcihapis yatacak adamlar belli kardeşim sokakta polise taş atan sözde türkler
Savunduğum yok siyaset bilmeden siyaset yapmaya çalışan çoluk çocuk gibi görünüyorsun***** mısın? berlinde tayyip istifa diyenlere yazık yazmış, ayrıca panelci. neyini savunuyorsun
sen tayyipçisin dostum ya sus bence sushapis yatacak adamlar belli kardeşim sokakta polise taş atan sözde türkler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
noldu karşı cıkacak bir şeyin kalmayınca panelci diye mi suçluyorsun ahahha
Helal olsun sanaGittim tabi
şşş sessizliknası sıçtıysan iki kere yanıtlamıssın bittin olm sen panelci
şşş sessizlik
Alıntıyı görüntüle
hayatın yalan lan senin olanı göstermiyorum diyip ağzının suyu aka aka o arabaları koyup 23kya telefon arayan adamsın onu da yd arıyosun noldu vergi vermek zoruna mı gitti gariban ezik
23k ile götümü siliyorum ben
Alıntıyı görüntülepuhhahah patlatma
Ahahahahahahaha patladim reisAlıntıyı görüntüle
hayatın yalan lan senin olanı göstermiyorum diyip ağzının suyu aka aka o arabaları koyup 23kya telefon arayan adamsın onu da yd arıyosun noldu vergi vermek zoruna mı gitti gariban ezik
23k ile götümü siliyorum ben
Alıntıyı görüntülepuhhahah patlatma
Alıntıyı görüntüle
yine ezikce davranıslar
Agla az dahakudurmaktan gözün yaşlandı anlaşılan