Dikili çok uzak.Pek bilmiyorum bildiğim dikili var orasıda baya güzel bence
bornova öğrenci mekanı, kiralar nispeten uygun. Ikea avm, ege üni yaşar üni falan o muhitte. Biraz sesli olur geceleri. Daha sakin ve biraz pahalı olsun dersen bostanlı var.İşim gereği İzmir’e taşınmak durumundayım. Yaşım 25 çok sosyal değilim ama etrafta gürültü olmasını severin açıkçası. Ofis bornova’da. Bornova tarafında yaşanabilir semtler hangileri yoksa başka semt mi düşünmeliyim?
Anladım. Benim için bir sorun değil açıkçası. Ergene/Erzene/Kazımdirik gördüm hep araştırdığımda. Mahalle açısından da tavsiyeniz var mıdır?Dikili çok uzak.
bornova öğrenci mekanı, kiralar nispeten uygun. Ikea avm, ege üni yaşar üni falan o muhitte. Biraz sesli olur geceleri. Daha sakin ve biraz pahalı olsun dersen bostanlı var.
3ünü toplayınca bornovanın tamamı yapıyor zaten. Hepsi merkeze kadar uzanıyor. Birbirleriyle kesişiyorlar. O yüzden mahalle bazlı değil de tam konum bazlı ev aramak lazım. Araba varsa otopark var mı diye bak, küçükpark büyükpark civarı park yeri sıkıntı eğer oralardan bulursan. Yeni evlerde illa park yeri vardır belediye ruhsat vermiyor otoparksız binalara uzun zamandır. Metroya, otobüse, dolmuşa yakın mı değil mi diye bak. Etrafında migros a101 şok bim falan var mı diye bak. Kafe restoran sıkıntısı olmaz oralarda zaten çok dolu ama diğer alışverişlerde önemli bana göre yakınlarda market olması. Yani bunlara baktıktan sonra hangi mahalle olduğu çok önemli değil. Haritaya ergene/erzene/kazımdirik yazarsan sırayla görürsün hepsinin bir ucunun merkezde olduğunu. Ha sadece ergene mahallesinde metro biraz uzak kalır ama orada da otobüs durağı var bayağı.Anladım. Benim için bir sorun değil açıkçası. Ergene/Erzene/Kazımdirik gördüm hep araştırdığımda. Mahalle açısından da tavsiyeniz var mıdır?
çok yardımcı oldun gerçekten çok çok teşekkür ediyorum3ünü toplayınca bornovanın tamamı yapıyor zaten. Hepsi merkeze kadar uzanıyor. Birbirleriyle kesişiyorlar. O yüzden mahalle bazlı değil de tam konum bazlı ev aramak lazım. Araba varsa otopark var mı diye bak, küçükpark büyükpark civarı park yeri sıkıntı eğer oralardan bulursan. Yeni evlerde illa park yeri vardır belediye ruhsat vermiyor otoparksız binalara uzun zamandır. Metroya, otobüse, dolmuşa yakın mı değil mi diye bak. Etrafında migros a101 şok bim falan var mı diye bak. Kafe restoran sıkıntısı olmaz oralarda zaten çok dolu ama diğer alışverişlerde önemli bana göre yakınlarda market olması. Yani bunlara baktıktan sonra hangi mahalle olduğu çok önemli değil. Haritaya ergene/erzene/kazımdirik yazarsan sırayla görürsün hepsinin bir ucunun merkezde olduğunu. Ha sadece ergene mahallesinde metro biraz uzak kalır ama orada da otobüs durağı var bayağı.