Neler Yeni

Yardım İznim olmadan garantide ekran akrtım iade edilir mi?

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
hocam ses rahatsız etmiyor ,performansta sıkıntı yok. sorun olmaz değilmi? ve suan da sitede aynı ekran kartı olmadıgından, ileride stok olunca garantiye yollarsam yardımcı olurlar mı ? yani "1 aydır aldım ama atıyorum 5 ay sonra yollasam da aynı muameleyi mi yaparlar yoksa aylar geçtiği için farklı muamele mi?
hiçbir sorun olmaz hiç iade değişim toplarına girip de risk almayın bakın dalganıza geçin sestir sadece cwden zarar gelmez

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Emin olmamakla birlikte ASUS ilk 6 ay içerisinde kullanıcı hatası olmayan ürünlerde değişim yapıyor diye biliyorum ancak belirttiğim gibi emin değilim. Bir sorun olmaz. Sanırım sistem yeni olduğu için bir heves de var, emin olun bir süre sonra sesi duysanız bile umursamazsınız. Ben de 3070 kullanıcısıyım aynı ses bende de var. Keyfinize bakın, sisteminizi güle güle kullanın.
evet evet öyle.. psuda calısırken buna benzer ses geliyor . coil whine diye yolladım satıcıya ama sorun yok ses yok diye geri yolladılar . sanırım psudaki ses normaldir
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiçbir sorun olmaz hiç iade değişim toplarına girip de risk almayın bakın dalganıza geçin sestir sadece cwden zarar gelmez
psuda hafif bir ses var ama tam yaklastıgımda ekran kartında da oldugunu duydum sanırım ekran kartından geliyor , geri yolladım psuyu ilk zamanlarda ama firma sorun olmaz ses felan yok diyip bana yolladılar. psudaki ses de sanırım coil whine , ama firma yolladıgımda yük altında bırakıp video attılar ve sesin olmadıgını söylediler ama ben kendi ekran kartım ile kullanınca hafif bir ses var psuda, sanırım ekran kartı kaynaklı

LeFeyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Barış Kızılkoca
Yani üzerinde bobin olan her cihazda ses olabilir. Örneğin PSU'da da cw varmış. Siz bu sesin ekran kartından geldiğine emin misiniz? Örneğin ben sesin nerden geldiğini anlamak için PSU, HDD ve GPU yu uzak yerlere koyup bakmıştım.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
evet evet öyle.. psuda calısırken buna benzer ses geliyor . coil whine diye yolladım satıcıya ama sorun yok ses yok diye geri yolladılar . sanırım psudaki ses normaldir
Mesaj otomatik birleştirildi:

psuda hafif bir ses var ama tam yaklastıgımda ekran kartında da oldugunu duydum sanırım ekran kartından geliyor , geri yolladım psuyu ilk zamanlarda ama firma sorun olmaz ses felan yok diyip bana yolladılar. psudaki ses de sanırım coil whine , ama firma yolladıgımda yük altında bırakıp video attılar ve sesin olmadıgını söylediler ama ben kendi ekran kartım ile kullanınca hafif bir ses var psuda, sanırım ekran kartı kaynaklı
psuda da cw varsa sesten başka problem olmaz

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Son saniyelerde oyun başlıyor , cızırtı çıkıyor. Dediğim gibi fanlar cızırtı sesini bastırıyor ama içim rahat olsun diye coil whine olduğundan emin olmak için paylaşayim dedim.
evet ama 5+1 ses sisteminde full seste zor duydum sesi sizi de rahatsız etmiyorsa sorun olmaz coil whinedan

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
evet ama 5+1 ses sisteminde full seste zor duydum sesi sizi de rahatsız etmiyorsa sorun olmaz coil whinedan
Evet evet dediğim gibi fan sesleri kapatıyor sesi , şuan sadece düşündüğüm şey ürün stokları geldiğinde garantiye yollasam mı yoksa kullanayım mı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Evet evet dediğim gibi fan sesleri kapatıyor sesi , şuan sadece düşündüğüm şey ürün stokları geldiğinde garantiye yollasam mı yoksa kullanayım mı
kanki rahatsız etmiyorsa kullan değişim yaparlar mı bilmiyorum o kadarını

Top Bottom