hocam güç kaynağını unutmayalımişlemci fanından işlemciden yürüyüp ekran kartını unutma diyeyim bende sana.
Eee baktım ne oldu? Güç kaynağını da gözünden kaçırma.o zamn 5000-6000 lik modellere bak derim bende sana
Ahhh ahh.yorumlara bakıyorum da kimisi işlemcisi kötü kimisi işlemcisi iyi sistemi kötü gib yorumlar yazılmış.
size son baktığım üründen bahsetmek isterim.
işlemci kötü diyen arkadaşlar 2020 nin son çeyreğinde çıkan 10.nesil bir i3 işlemci kötü yani
sisteme bakacak olursak msi h410m-a pro bir anakart kullanılmış ki gayet idael kullanışlı bir anakarttır.
rami derseniz Corsair vengeance 8gb lık DDR4 3000mhz pro bir ram kullanılmış ki corsair markasını bilmeyen araştırabilir.
burada işlemci fanına da dikkat çekmek isterim intelin kendi fanını biliyosunuzdur 80lik ufak bir fan bunun yerine argb işlemciye fazlasıyla yetebilecek bir fan kullanılmış yani sisteme bakacak olursa tamam çok üst düzey ürünler değil ama ortalama bir fiyat arıyorsanız bence gayet idael ve kaliteli parçalar. neye göre kötü diyorsunuz onu da anlamış değilim açıkcası
İzoly selena olsa bile alma. İzoly alma aldırtmaİzoly Hades i3-10100F 8GB 240SSD RX 550 4GB Gaming Bilgisayar
İzoly Hades i3-10100F 8GB 240SSD RX 550 4GB Gaming Bilgisayar, Oyuncu Bilgisayarı, Masaüstü Bilgisayar ve Ofis modelleri en ucuz fiyatlarla İzoly.com'da!www.izoly.com
Boşver ya uğraşma , ne anlatsan boş adama.Eee baktım ne oldu? Güç kaynağını da gözünden kaçırma.
Kendiniz kullanıyorsunuz diye çöpü bile savunacak derecedesiniz.
Adamlar 3070 li sistemlere bile o kıytırık izoly 700w psu dan koymuş.
Çöp olan teneke kasalaramı?o zamn 5000-6000 lik modellere bak derim bende sana
İzoly selena olsa bile alma. İzoly alma aldırtma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boşver ya uğraşma , ne anlatsan boş adama.
Hakaret etmek istemiyorum. Bak kardeşim o aldığın çöp pc varya evet o işte o aldığın çöpün parasına çok daha iyisi toplanır. Kendini avutma.ben memnunum arkadaşlar sizi bilmem ben aldım bana yetiyor bi sıkıntı da yaşamadım çok şükür.herkesin bir fikri var bana göre iyi size göre kötü demek.
İnşallah bilgisayarını uzun yıllar kullanırsın adlın da sende haklısın çünkü o pc ye 4k ya yakın para vermişsin ve sana gelip kazıklanmışsın diyorlar evet kazıklandığını kabul etmeye bilirsin ama ne yazık ki kazıklanmışsınben memnunum arkadaşlar sizi bilmem ben aldım bana yetiyor bi sıkıntı da yaşamadım çok şükür.herkesin bir fikri var bana göre iyi size göre kötü demek.