Neler Yeni

İzoly hades alınır mı

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
Rami 2 tane yapıp alırsanız daha iyi olur. İlerde ekran kartı takarsınız zaten. Attığınız sistemden daha iyi
bir de ssd yi çıkartıp patriot alsın 240 gb

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

argews

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arif Gelgit
yorumlara bakıyorum da kimisi işlemcisi kötü kimisi işlemcisi iyi sistemi kötü gib yorumlar yazılmış.
size son baktığım üründen bahsetmek isterim.
işlemci kötü diyen arkadaşlar 2020 nin son çeyreğinde çıkan 10.nesil bir i3 işlemci kötü yani
sisteme bakacak olursak msi h410m-a pro bir anakart kullanılmış ki gayet idael kullanışlı bir anakarttır.
rami derseniz Corsair vengeance 8gb lık DDR4 3000mhz pro bir ram kullanılmış ki corsair markasını bilmeyen araştırabilir.
burada işlemci fanına da dikkat çekmek isterim intelin kendi fanını biliyosunuzdur 80lik ufak bir fan bunun yerine argb işlemciye fazlasıyla yetebilecek bir fan kullanılmış yani sisteme bakacak olursa tamam çok üst düzey ürünler değil ama ortalama bir fiyat arıyorsanız bence gayet idael ve kaliteli parçalar. neye göre kötü diyorsunuz onu da anlamış değilim açıkcası

Son düzenleme:

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
uzak dur izoly markasında.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
yorumlara bakıyorum da kimisi işlemcisi kötü kimisi işlemcisi iyi sistemi kötü gib yorumlar yazılmış.
size son baktığım ürün kasasından bahsetmek isterim.
işlemci kötü diyen arkadaşlar 2020 nin son çeyreğinde çıkan 10.nesil bir i3 işlemci kötü yani
sisteme bakacak olursak msi h410m-a pro bir anakart kullanılmış ki gayet idael kullanışlı bir anakarttır.
rami derseniz Corsair vengeance 8gb lık DDR4 3000mhz pro bir ssd kullanılmış ki corsair markasını bilmeyen araştırabilir.
burada işlemci fanına da dikkat çekmek isterim intelin kendi fanını biliyosunuzdur 80lik ufak bir fan bunun yerine argb işlemciye fazlasıyla yetebilecek bir fan kullanılmış yani sisteme bakacak olursa tamam çok üst düzey ürünler değil ama ortalama bir fiyat arıyorsanız bence gayet idael ve kaliteli parçalar ben izoly nin hades ürününü aldım yaklaşık bir 4 5 ay oldu bi sıkıntı yaşamadım neye göre kötü diyorsunuz onu da anlamış deği
İzoly kötü ve pahalı bir markadır çünkü

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
size son baktığım ürün kasasından bahsetmek isterim.
rami derseniz Corsair vengeance 8gb lık DDR4 3000mhz pro bir ssd kullanılmış ki corsair markasını bilmeyen araştırabilir.
burada işlemci fanına da dikkat çekmek isterim intelin kendi fanını biliyosunuzdur 80lik ufak bir fan bunun yerine argb işlemciye fazlasıyla yetebilecek bir fan kullanılmış yani sisteme bakacak olursa tamam çok üst düzey ürünler değil ama ortalama bir fiyat arıyorsanız bence gayet idael ve kaliteli parçalar ben izoly nin hades ürününü aldım yaklaşık bir 4 5 ay oldu bi sıkıntı yaşamadım neye göre kötü diyorsunuz onu da anlamış değilim açıkcası.
işlemci fanından işlemciden yürüyüp ekran kartını unutma diyeyim bende sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,232
Üyeler
160,658
Son üye
mustafa.grkm