-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Sisteminiz ve bütçe nedir?kasa değil önemli olan psu hocam
Sisteminiz ve bütçe nedir?kasa değil önemli olan psu hocam
psu li bi kasa olursa 600 küsür en fazlaPSU ve Kasa için bütçeniz nedir ?
psu li bi kasa olursa 600 küsür en fazlaSisteminiz ve bütçe nedir?
Hocam sistem özellikleriniz nedir ?psu li bi kasa olursa 600 küsür en fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu li bi kasa olursa 600 küsür en fazla
sistem değil psu+kasa
Hocam PSU ne idüğü belirsiz bir şey.amaç psu almak yanına bide kasa alabilirmiyim dedim en ucuz oluru buydu kasayı salın psu nasıl hocam önemli olan o
izoly ile ilgili bedava olmadıkça çok bir şey almaürün linki alt kısımda benim psu dan ses geldiği için değiştirmek istiyorum almışken yanında f/p olarakda bi kasa alayım dedim sizce mantıklı mı psu ses çıkarır mı
İzoly ARGB Cyberpunk AX3 ARGB Board Full Glass 500W 80+ Oyuncu Bilgisayar Kasası
İzoly ARGB Cyberpunk AX3 ARGB Board Full Glass 500W 80+ Oyuncu Bilgisayar Kasası,Oyuncu Bilgisayarı, Masaüstü Bilgisayar ve Ofis modelleri en ucuz fiyatlarla İzoly.com'da!www.izoly.com
O bütçede çok iyi psulu kasa bulamazsın 600TL den bahsediyorsun çünküpsu li bi kasa olursa 600 küsür en fazla
sistem değil psu+kasa
i7 2600Hocam sistem özellikleriniz nedir ?
psu ses çıkarmasa yeterlidir zaten büyük bi beklentim yokO bütçede çok iyi psulu kasa bulamazsın 600TL den bahsediyorsun çünkü
i7 2600
16 ram
120ssd
500hdd
msi gaming rx 470
Geri kalan para ile buradan kasa seçimi yapabilirsiniz ;FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Her Bütçeye Uygun Bilgisayar Kasası Önerisi
Her bütçeye uygun bilgisayar kasası önerileri için listemizi inceleyebilirsiniz.donanimkilavuzumm.blogspot.com
Geri kalan para ile buradan kasa seçimi yapabilirsiniz ;FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Her Bütçeye Uygun Bilgisayar Kasası Önerisi
Her bütçeye uygun bilgisayar kasası önerileri için listemizi inceleyebilirsiniz.donanimkilavuzumm.blogspot.com
O fiyata alacağınız kasa+PSU'dan hayır geleceğini düşünmüyorum. Sadece PSU alıp ileride kasa eklemeniz tavsiyemdir.psu li bi kasa olursa 600 küsür en fazla
sistem değil psu+kasa