Neler Yeni

İzoly Kullananların Sorun Yaşamaması

Satashke

80+ Bronze
Dostlar forumda gördüğüm okuduğum kadarıyla İzoly adlı firmanın bilgisayarları çöp. Psu patlar , eski işlemci vb. bir sürü şey söyleniyor. Fakat kullananlar neden memnun ve kimsede sorun yaşatmıyor bu bilgisayarlar? Bir türlü çözemedim. Adam mesela Cs go - Gta 5 oynamak istiyor. Alıyor ve oynuyor. Youtube da yorumlara bakıyorum herkes memnun. Psu patlar deniliyor fakat bu durumla alakalı şikayet yaşayan nerdeyse yok. İzoly neden çöp ve tam olarak benim kaçırdığım noktalar neresi? Neden İzoly önermemeliyiz?

Skyline R34

80+ Bronze
Dostlar forumda gördüğüm okuduğum kadarıyla İzoly adlı firmanın bilgisayarları çöp. Psu patlar , eski işlemci vb. bir sürü şey söyleniyor. Fakat kullananlar neden memnun ve kimsede sorun yaşatmıyor bu bilgisayarlar? Bir türlü çözemedim. Adam mesela Cs go - Gta 5 oynamak istiyor. Alıyor ve oynuyor. Youtube da yorumlara bakıyorum herkes memnun. Psu patlar deniliyor fakat bu durumla alakalı şikayet yaşayan nerdeyse yok. İzoly neden çöp ve tam olarak benim kaçırdığım noktalar neresi? Neden İzoly önermemeliyiz?
çoğu zaten pc den anlamıyor 30 fps oynasalr tahmnen 60 sanarlar oynamaları normal fakat psuyu bende çözemedim

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Masaüstünde, mobil ve eski işlemci kullandığı için.
Laptop anakartları kullandığı için.

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
Kullananlar bilgisayardan anlamadığı için alıyor ve yine anlamadığı için dandik psu ne demek, eski nesil işlemci ne demek bilmiyorlar, bu yüzden de memnun kaldıklarını düşünüyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı
İşlemciden anlamadıkları için gta 5 açması memnun kalmaları için yetiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
dondurma
psu işi şanstır, 7 yıl boyunca markası bile olmayan her an patlamaya hazır bir psu kullandım ama bir şey olmadı, bu alınacak bir risk değil, bir bilgisayara 5-10 bin tl para veriyorsun, işini şansa bırakıp dandik bir psu ya emanet edersen pişman edebilir.

Sami Järvi

80+ Silver
psu işi şanstır, 7 yıl boyunca markası bile olmayan her an patlamaya hazır bir psu kullandım ama bir şey olmadı, bu alınacak bir risk değil, bir bilgisayara 5-10 bin TL para veriyorsun, işini şansa bırakıp dandik bir psu ya emanet edersen pişman edebilir.
resmen canlı bomba hocam ben oyle bir psu sahibi olsam pc başına oturamam

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
pc den anlamıyorlar gta 5 açınca çok iyi sanıyorlar.Gta 5 i açmak için aşırı üstün güce gerek yok içine i3 3. nesil işlemci koymuşlardı bir sistemlerinde ekran kartını sorma bile :D ve 16 gb ram koymuşlar.Sistem 4.500 tl ya ztn o işlemciy ve ekran kartıyla açabilecegin max. oyunların 8 gb ram kullanmıyo gereksiz ram parası ve çok kazık , ddr3 sistem.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arz talep meselesi. Son kullanıcı sonuçta. Son kullanıcı kimdir ? Yani biz. Adam için GTA 5 açması yeterli, internete girmesi, video izlemesi yeterli. O yüzden memnunlar. Ha dediğim yanlış anlaşılmasın İzoly çöp.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Vallahi hocam ben daha hiç 80 pluslı bir psu kullanmadım hep everest firsby felan sık sık elektrik kesiliyor ama hiçbir şey olmuyor yani C4 felan değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,628
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom