Izoly markası güvenilir mi

pluckydoa

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12000
Arkadaşlar mehaba, bütçeme uygun bilgisayar almak istiyorum bütçem biraz düşük ama bir bilgisayar buldum. Izoly markasının Lotus TM adlı bilgisayarını buldum. Fiyatı tam benlik ve bu fiyata içeriği de gayet güzel geldi gözüme. Bu marka ile alakalı bir bilgisi olan var mı? Hiç bilgisayarım yok yani bilgisayar yenilemek için almıyorum. Ona göre bir öneri ve yorum yaparsanız da sevinirim.

O trendyol pclerinden alma güvenilirliğinde sorun yok ama saçma sapan parçalardan sistem oluşturup satıyorlar koydukları işlemci 10 senelik leş işlemciler

O trendyol pclerinden alma güvenilirliğinde sorun yok ama saçma sapan parçalardan sistem oluşturup satıyorlar koydukları işlemci 10 senelik leş işlemciler
Hiç mi alınabilir değiller, çok ihtiyacım var açıkçası.

Arkadaşlar mehaba, bütçeme uygun bilgisayar almak istiyorum bütçem biraz düşük ama bir bilgisayar buldum. Izoly markasının Lotus TM adlı bilgisayarını buldum. Fiyatı tam benlik ve bu fiyata içeriği de gayet güzel geldi gözüme. Bu marka ile alakalı bir bilgisi olan var mı? Hiç bilgisayarım yok yani bilgisayar yenilemek için almıyorum. Ona göre bir öneri ve yorum yaparsanız da sevinirim.
Turbox ve izoly markası asla ve asla alınmaz hiç alma daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç mi alınabilir değiller, çok ihtiyacım var açıkçası.
Alma daha iyi paranı çöp edersin

12k bütçede RX 580 sistemler bulunur çok çok daha iyidir

değil tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12k bütçede RX 580 sistemler bulunur çok çok daha iyidir
rx 580 sistemlermi ikinci elde 2060 falan çok rahat sistem alırsın hatta zorlarsan 3060 bile denk üdşer geçen muğlada vardı 13e i3 12. nesil ve 3060

neden alınmaz? sebebini de sunsanız da bilgilensek
Çünkü bu markalar trendyolda satılıyor daha çok, ve fiyatına göre rezalet sistemler GT 730 İ3 3.nesil sistemler. Bunla gündelik kullanımda bile sorun çıkarır ve buna rağmen fiyatı 10k. 2. elde çok çok daha iyi alternarifler var

Bütçe 12k ise ikinci el güzel ddr4 sistem çıkarılır. İzoly keşke 10 sene öncenin işlemcisini kullansa. 10 sene önce 7. Nesil çıkmıştı. Adamlar hala 4. nesil satabiliyor nasıl buluyorlarsa 😀

2. el önersek 2. el düşünür müsün? Olmazsa da bütçeni de yaz bulalım sana fiyat performans bir şeyler

Alınmaz izoly hem kötü marka hem de eski parçalar satıyor işlemci 11 yıl öncesinin ekran kartı 8 yıl öncesinin
2.el 2060 ya da 1660 li pc al

Geri