Izoly markası güvenilir mi

hocam incehesapta ryzen 5 5500 + rx580'li bi sistem var 13 bin TL'ye bu sistem 10 kat daha güzeldir çoğu oyunu düşükte ortada oynatır

hocam incehesapta ryzen 5 5500 + rx580'li bi sistem var 13 bin TL'ye bu sistem 10 kat daha güzeldir çoğu oyunu düşükte ortada oynatır
hocam ben göremedim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buldum hocam da izoly gibi eski nesil parçalar kullanmış olma ihitmali yok mu bunun da

Arkadaşlar mehaba, bütçeme uygun bilgisayar almak istiyorum bütçem biraz düşük ama bir bilgisayar buldum. Izoly markasının Lotus TM adlı bilgisayarını buldum. Fiyatı tam benlik ve bu fiyata içeriği de gayet güzel geldi gözüme. Bu marka ile alakalı bir bilgisi olan var mı? Hiç bilgisayarım yok yani bilgisayar yenilemek için almıyorum. Ona göre bir öneri ve yorum yaparsanız da sevinirim.
izoly ve turbox pc dünyasında uzak durman gereken 2 firma. bunlar marka bile sayılmaz. çinden ürünleri getirip sadece isimlerini basan bir şirket

Arkadaşlar mehaba, bütçeme uygun bilgisayar almak istiyorum bütçem biraz düşük ama bir bilgisayar buldum. Izoly markasının Lotus TM adlı bilgisayarını buldum. Fiyatı tam benlik ve bu fiyata içeriği de gayet güzel geldi gözüme. Bu marka ile alakalı bir bilgisi olan var mı? Hiç bilgisayarım yok yani bilgisayar yenilemek için almıyorum. Ona göre bir öneri ve yorum yaparsanız da sevinirim.
İzoly turbox , uzak dur...

izoly turbox gibi markalar merdiven altı markalardır hatta cok kötülemek olmasın trendyoldaki kasaların bazılarının icinde laptop işlemcileri var bu dedigin markaların altında ve cöp demek buda yani ne oyun oynatır nede bişe yapabilirsin cöpe at daha iyi parana yazık etme alma

hocam ben göremedim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buldum hocam da izoly gibi eski nesil parçalar kullanmış olma ihitmali yok mu bunun da
rx580 sıfır olduğunu sanmıyorum zaten. muhtemelen renove edilmiş ekran kartıdır. yine de izoly gibi sistemlere bin basar hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,870
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri