K KörDoktor 80+ Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 27 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Bedirhan 17 Mart 2021 #1 Bütçe 4000 Monitör dahil sistem arıyorum ama ucuz olmasını istiyorum lol valorant felan oynucam 720p felan video çekerken kasmasın istiyorum sizce ne yapmaliyim
Monitör dahil sistem arıyorum ama ucuz olmasını istiyorum lol valorant felan oynucam 720p felan video çekerken kasmasın istiyorum sizce ne yapmaliyim
Nvidia Mx130 80+ Silver Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 3,419 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,838 İsim Erdem İlgilendiği Kategoriler Futbol 17 Mart 2021 #3 İzoly alınmaz
Besim Tibuk 80+ Gold Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 6,320 17 Mart 2021 #4 İzoly almamak ile başla derim sistem bilgisi yaz ama izoly turbox vb markalardan toplu iğne bile alma.
İzoly almamak ile başla derim sistem bilgisi yaz ama izoly turbox vb markalardan toplu iğne bile alma.
bostrin 80+ Bronze Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 530 Dahası Reaksiyon skoru 278 Yaş 20 Konum Türkiye İsim Berat Hamza Abakay Steam bostrin Discord beNdax#0874 17 Mart 2021 #5 Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bunlara bakmanı öneririm 21.5" monitör parası kalıyor
Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bunlara bakmanı öneririm 21.5" monitör parası kalıyor
goshawk 80+ Bronze Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1,581 Dahası Reaksiyon skoru 958 İsim Çağrı Ö 17 Mart 2021 #6 sen bütçeni ve istediklerini yaz yeni bir konu açarak. hem apu hem de normal sistem tavsiyesi yazarlar. apu ve normal sistem konusunda bilgili çok insan var forumda.
sen bütçeni ve istediklerini yaz yeni bir konu açarak. hem apu hem de normal sistem tavsiyesi yazarlar. apu ve normal sistem konusunda bilgili çok insan var forumda.