400 TL bütçem var 2.el olsun sisteme yetsin yeter
bu kasaya sığar mı?-FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
-High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
404 TL'ye bu PSU var hem ileri dönüklük açısından da iyi bir seçim olur.
Emin değilim, kasanın PSU desteği ile ilgili bir şey bulamadım.peki bunlar kasaya sığar mı o açıdan bakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kasaya sığar mı?
43cm x 22cm x 43cm boyut ta yazıyorEmin değilim, kasanın PSU desteği ile ilgili bir şey bulamadım.
Büyük ihtimalle sığar.43cm x 22cm x 43cm boyut ta yazıyor
dostum içinde anakart yok sıkıntı yaşar mıyım?Büyük ihtimalle sığar.
Sharkoon shp650 öneririm.400 TL bütçem var 2.el olsun sisteme yetsin yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
İş işten geçti yeter artık tamam cevap verin
Sharkoon shp650 öneririm.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı Fiyatı
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Nasıl anakart yok?cevap verir misiniz anakart yok sorun yaşar mıyım?
klasik izoly taktiği anakart koymadan cepkart ve ya mobilkart yapıyolar.Nasıl anakart yok?
Anakart yoksa sistem nasıl çalışşın?klasik izoly taktiği anakart koymadan cepkart ve ya mobilkart yapıyolar.