İ7 Var AgaAllah'ım bir insanda bu kadarımı ıq olmaz bizim miletimiz neden bilmediği konularda çok bildiği gibi davranıyor dün bu izoly sistem tavsiyesi video şuna girdim yeni gelmiş yorumlara bakayım dedim birisi PC yi çok beğenmiş yorumlardan tedirgin olmuş abi alınır mı? diye soruyor (sponsorlu videoda :d) bende alınmaz dedim ve gelen yanıtlar Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesoruyosun cevap verince de ıq Allah'tan diyorsun bizim miletimiz niye bilmediği şeyler hakkında çok bilmiş gibi davranıyor :d
Aga yeni yorumlara filtrele aşağıya doğru in 9 10 yanıtlı bir yorumbulamadım bea
Kafalarına C4 pardon izoly PSU atarızForumda İ.İ.K kuralım kulüp olarak. Izoly İnfaz Kurumu. Izoly savunanlara baskın atarız.
OOOO i7 varsa müq efsane şampiyonların şampiyonu için özel hazırlanmış sistem OOOOİ7 Var Aga
Ordayim.Hemen yeni mesajlara gel az kaydır
Ya çıldırcam ya şu videolar ikide bir karşıma çıkıyo şöyle ağızının ortasına okkalı bi yumruk atasım var hepsinin.İzoly/turbox savunma bakanı açıklama yapıyor şok şok ;
Yanında ise bakan yardımcısı Hiko ;
Bakanın oğlu ;
Birde tiktok görsenBen İnstagram ve Youtube kitlesi ile donanım tartışmayı 2 ay önce bıraktım.
Bruh moment öyle bir andır ki ryzen 5 1600af i7 7. Nesilden güçlüdürOOOO i7 varsa müq efsane şampiyonların şampiyonu için özel hazırlanmış sistem OOOO
(Şu i7 bütün işlemcilerden iyi algısı var aşırı uyuz oluyom.
i7 varmı var tamam nesile bakma direk al (!) )
Bir ara RX 5600 XT, 1650S'e eşit diyen görmüştüm bir yerde.Youtube ve Instagram donanım tartışmalarına sakın karışmayın 4. evre kanser olursunuz