İzoly Toplama pc yardım

Soldosolo

80+
Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
iz.png

Bu bir sistem değil ki. Ekran kartı yok, ssd yok, kasa yok, psu yok, anakart uyumlu bile olmayabilir.

Her şey birbirinden farklı dostum bune. Bir de o işlemciyi o anakarta takamazsın o RAM'leri de bırak bir kenara sen ilk Power Supply ve kasa bak derim.

Bu bir sistem değil ki. Ekran kartı yok, ssd yok, kasa yok, psu yok, anakart uyumlu bile olmayabilir.
Uyumlu olmayabilir değil direk uyumlu değil ddr3 anakart işlemci 10100f DPASKJADS

arkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
Alıntıyı görüntüle
Olabilecek en pahalı en uyumsuz ve kalitesiz parçaları bir araya getirmişsin tebrik ediyorum :D

hiç güleceğim yoktu bu nedir allah aşkına? izolyden değil pc çöp bile almam şahsen. hoş parçalar da uyumsuz orası da ayrı komedi.
şu egolu cevap veren gereksizleri kenarı bırakalım. sistemin uyumsuz, bütçeni söylersen ve neler oynayacagını söylersen yardım olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,981
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri