IMEI neyki ben öyle bir şey atmadımCihaza IMEI atılmışsa güncelleme almıyor. IMEI atılan bir cihaz mı sizinki?
Öyle sizin yapabileceğiniz bir şey değil zaten. Cihaz yurtdışı cihazı mı? Ve cihazın içinde Superuser/Supersu/ Magisk/Kingroot isimli veya başka isimli garip bir uygulama var mı?IMEI neyki ben öyle bir şey atmadım
Yok oyle birseylerÖyle sizin yapabileceğiniz bir şey değil zaten. Cihaz yurtdışı cihazı mı? Ve cihazın içinde Superuser/Supersu/ Magisk/Kingroot isimli veya başka isimli garip bir uygulama var mı?
Telefonu nerden aldınız ?Yok oyle birseyler
Teknosadan almistimTelefonu nerden aldınız ?
Yok oyle birseyler
Kardeşim internetten araştırdığın zaman karşına yazılımları indirmeni sağlayacak belli başlı siteler çıkacak zaten o sitelerden cihazının tam modelini aratıp rom dosyasını indirip halihazırda forumda mevcut olan konularda nasıl yükleme yapacağın anlatılımış arakadaşlar tarafından bakıp yüklemeni tavsiye ederim. Şunu da bilmen gerekir ki bazı dueumlardan dolayı eski sürümüne yani 6.0.1 sürumünü geri donüş yapmak istersen birtakım engellerle karşılaşacaksın bunu göz önüne alarak yükleme yapmanı tavsiye ederim.Telefonum j7prime sürümüm 6.0.1 güncelleme manuel yap diyorum başka güncelleme yok diyor.
Normalde arkadaşlarımında j7prime ama onlarinki 8.0.1 sürüm neden olabilir
Güncelleme gelmiyor
Aslında bu bilgi tamamen yanlış bir bilgi kardeş. Genelde imei atılan cihazlarda yurt dışı yazılımı yüklü olduğu için ülkemizde güncelleme alamamaktadır lakin ülkemizin yazılım yüklenirse uygun bir şekilde cihazda imei atılı olsa bile güncelleme alacaktır. Imei mevzusu şebeke için gereklidir yazılım güncellemesini etkilemez.Cihaza IMEI atılmışsa güncelleme almıyor. IMEI atılan bir cihaz mı sizinki?