Jabra Elite 3 Active vs Elite 4

CloverSitaN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
ikisinde de Anca mevcut ve mikrofonları aynı. aralarında 150 tl oynuyor. Ses ve özellik bakımından Hangisini önerirsiniz. Deneyen varsa fikirlerinizi alabilir miyim ? Ayrıca capsule 3 proyu da düşünüyorum onun hakkında bilgisi olan da yazarsa sevinirim.

Jabra Elite 4 Active aldım. Alalı 5 gün oluyor umduğum sesi vermedi. Ses evet kaliteli ama bass çok geliyor. Uygulamadan ekolayzır ayalarıyla oynayınca da tam istediğimi yapamadım. Ses kaliteli ama sanki arakdan geliyor gibi ve bi zamandan sonra da hafiften ağrı yapıyor kulaklık. Belki de alışmak lazım.

önceden 3 active kullandım. başka bir kulaklığa göre sanki biraz boğuk veriyor gibiydi, sanırım bu senin dediğin sorun (onun dışında çok hoşuma gitti). 4 activin de basları biraz azmış. 4 ise ikisinin arasında bir şey gibi 3'e yakınmış. Fakat 4 normal tasarımlı ve biraz dandik duruyor açıkçası. activeler ise iyi tasarımlı. Arada kaldığım nokta 4'te çoklu cihgaz desteği var, 3 activede ise biraz daha fazla kalite var.

Son düzenleme:
Jabra Elite 4 Active aldım. Alalı 5 gün oluyor umduğum sesi vermedi. Ses evet kaliteli ama bass çok geliyor. Uygulamadan ekolayzır ayalarıyla oynayınca da tam istediğimi yapamadım. Ses kaliteli ama sanki arakdan geliyor gibi ve bi zamandan sonra da hafiften ağrı yapıyor kulaklık. Belki de alışmak lazım.
elite 4 aldım ben de aynı şeyleri yaşadım 3 active'i deneyeli 1 aydan fazla oldu ona rağman bunu ilk taktığımda 3a'in baslarının daha dferin oldugunu anladım ve ses cidden geriden geliyor hiç tatmin olmadım. Bu kadar fark olamsını beklemiyordum resmen 3a daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,465
Üyeler
186,895
Son üye
xOzy
Geri