Yardım Jabra elite 3 vs Galaxy Buds FE

M.E.K

80+
Reaksiyon skoru
13
bu 2 kulaklık arasında kaldım kulaklıktan anlayan arkadaşlaar yardımcı olabilir mi genelde spor için ve otobüs de vb kullanıcam

max bütçem 1500

Tabikide buds fe birde samsung kullanıyorsan çok iyi samsung kullanmıyorsan bile jabra elite 3 ten çok daha iyidir ANC si çok iyi çalışıyor

Jabradan şaşma bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama ikisinide kullanmadim bende jabra ve jbl in farklı modelleri var ama jbl den de onde sanki jabra

Tabikide buds fe birde samsung kullanıyorsan çok iyi samsung kullanmıyorsan bile jabra elite 3 ten çok daha iyidir ANC si çok iyi çalışıyor
telefon xiaomi
saatim var galaxy watch 5 pro onla uyumlu olmasını da istiyorum ama kalitelerini bilmiyorum

Jabradan şaşma bence

Ama ikisinide kullanmadim bende jabra ve jbl in farklı modelleri var ama jbl den de onde sanki jabra
buds fe kullansan anlarsın.jabrayı köpeği yapıyor o derece

telefon xiaomi
saatim var galaxy watch 5 pro onla uyumlu olmasını da istiyorum ama kalitelerini bilmiyorum
saat samsung ise buds fe iyi bir tercih olacaktır ayrıca otobüste kullanacaksan buds fe nin anc si çok iyi çalışıyor otobüsteki klima,motor sesleri vs hiçbirini duymuyorsun harika bişey

saat samsung ise buds fe iyi bir tercih olacaktır ayrıca otobüste kullanacaksan buds fe nin anc si çok iyi çalışıyor otobüsteki klima,motor sesleri vs hiçbirini duymuyorsun harika bişey
anladım hocam tavsiye için teşekkür ederim

Kral bahsettiğim kulaklaklikla senin dediğin kulaklık arasında 4 5k fiyat farkı var çok elite 3 kullanmadım ama jabra çok kaliteli marka

Buds FE kötü değil fakat ikisini de kullanmış birisi olarak Jabra'nın ses kalitesini ve basslarını daha çok beğendim.

yazılım desteği olarak jabra iyi mi peki hocam
Jabra'nın uygulamasından her türlü ayarlamaları yapabiliyorsun. Buds'ın uygulaması var mı bilmiyorum, 1 hafta falan kullanmıştım.

Geri