Açıklanmayan bir olay falan yok , yargıdaki tutuklu yargılama açığı kullanılarak güya burnu sürtülsün diye bekletiliyor. Savcının ne zaman iddianame hazırlayacağı belli değil. Ses çıkarmama konusunda , Jahrein in bir ailesi var bunu unutuyorsunuz , sürecin nasıl ilerleyeceğini ne takipçileri ne de arkadaşları belirleyebilir. Tamamen ailesi ve kendisinin insiyatifinde. Avukatı ve ailesi her gün ziyaretine gidiyor olanlardan haberi var. Kendisi ve ailesi sürecin dillendirilmesini istemediği için sosyal medyada çok ses yok. Yatarı olmadığı için çok uzun süre tutuklu kalmaz.Baldız meselesinden içeri alınmasını doğru bulmuyorum. Tahminimce kamuoyuyla paylaşılmayan başka bir olay var.
Zaten Jahrein tayfa da Twitterdan çekildiler. Muhtemelen gündemde tutarsanız esas suçu açıklarız vs. dendi.
3 yıllık bir video olmasının bir önemi yok. Suç zaman aşımı diye bir şey var, 8 yıl diye biliyorum.
Hapse atılması planlı bir itibar suikastinden başka bir şey değil. Üslup konusunda evet Ahmet abinin dili sivridir ama bu onun hapse girmesi gerektiğini göstermez. Üslubunu beğenmeyen takip etmeyebilir bu kadar basit.Jahrein ve hapse girmesi hakkında görüşleriniz?
İnternette insanlara karşı olan üslubu ve bu üslubun ne derece kabul edilebilir olduğu ile ilgili fikir teatisi.
ağır konuşan birisi,Jahrein ve hapse girmesi hakkında görüşleriniz?
İnternette insanlara karşı olan üslubu ve bu üslubun ne derece kabul edilebilir olduğu ile ilgili fikir teatisi.
esı cocugu var ve ustune oynandı evet ama zamanında ve yakın zamandada yaptıgı sacma ***** seyler hıc hos degıl ınsanlara actıgı davalar yaptıgı bır ton bos sey vesaıre vesaıre hakedıyormuydu az cok EVET burda gelıpte jahreın tayfa benıde lınc eder sımdı hıc ugrasamıcamJahrein ve hapse girmesi hakkında görüşleriniz?
Yıllardır izlerim Ahmet abiyi , kendisine küfür edilmediği sürece hiçbir eleştiri yapan birini dava ettiğini görmedim. Bu olay safsatadan ibaret , dava ettiği kişiler küçük çocuksa ailesinin isteği üzerine geri çekmişliğide olmuştur.ağır konuşan birisi,
Eleştirenlere de dava açan birisiydi bildiğim kadarı ile ki çok fazla nefret edeni var bence bundan besleniyor.
Ancak bu hukuksuzluktur.
Ağır konuşmalarından suçlansa belki bir nebze anlam yüklerdim gene suç olmamalı.
Ama bu yağtığı bir suç teşkil etmiyor.
Bazı insanlar iyi olmuş yazmış ancak bugün jahrein yarın sen ben ki genelde önce büyük bir kitlenin nefret ettiği kişilerden bireye doğru gidiyor bu hukuksuzluklar.
Dur demeliyiz.
dava demişim kusura bakmayın telif olacaktı.Yıllardır izlerim Ahmet abiyi , kendisine küfür edilmediği sürece hiçbir eleştiri yapan birini dava ettiğini görmedim. Bu olay safsatadan ibaret , dava ettiği kişiler küçük çocuksa ailesinin isteği üzerine geri çekmişliğide olmuştur.
Bu drama dan beslenme konusunda , kendisi bundan beslenen biri değil , evet kendisine ters gelen kişilerle dramaya girmeyi çok seviyor ama ne bununla ünlü oldu ne de bununla para kazandı. Ahmet abi hep izleniyordu dramdan gelen etkileşime muhtaç değil , para konusunda da sıkıntısı yoktu , kendisi kick in sözleşmeli yayıncısı ve burdan kazandığı güzel bir geliri var , bunun yanında pek izledin mi bilmem ama izleyicileri çok fazla bağış yapıyor ve abone oluyor binlerce abonesi var sözleşme gelirinin yanında (abone başı 5 dolar) , bunlarla beraber sponsorları var ve en önemlisi kendi giyim markası var. Ben 1 gecelik yayında 2000 tişört sattığını kendim gördüm. Dolayısıyla geçimini davadan sağlıyor demek çok yanlış bence , özellikle sosyal medya da da böyle bir algı var , bence yanlış.dava demişim kusura bakmayın telif olacaktı.
Özür dilerim hata için.
ben davadan para kazanıyor demedim ki bu adam en eski yayıncılardan birisi dediğiniz gibi tekstil sektöründe de bir kolu var bu adam kazanır bunlara ihtiyacı olmaz.Bu drama dan beslenme konusunda , kendisi bundan beslenen biri değil , evet kendisine ters gelen kişilerle dramaya girmeyi çok seviyor ama ne bununla ünlü oldu ne de bununla para kazandı. Ahmet abi hep izleniyordu dramdan gelen etkileşime muhtaç değil , para konusunda da sıkıntısı yoktu , kendisi kick in sözleşmeli yayıncısı ve burdan kazandığı güzel bir geliri var , bunun yanında pek izledin mi bilmem ama izleyicileri çok fazla bağış yapıyor ve abone oluyor binlerce abonesi var sözleşme gelirinin yanında (abone başı 5 dolar) , bunlarla beraber sponsorları var ve en önemlisi kendi giyim markası var. Ben 1 gecelik yayında 2000 tişört sattığını kendim gördüm. Dolayısıyla geçimini davadan sağlıyor demek çok yanlış bence , özellikle sosyal medya da da böyle bir algı var , bence yanlış.