James Donkey 610s alınır mı

dostum öyle bi cümle aksanın varki yarım saat baksam anlamam.
Efeyi etiketlemene gerek yok o yeni aldı uzun kullanımda sıkıntı çıkarıyo bazılarında aldığı günde bozuluyor biraz araştır warlock full sorunlu ama 610 s te sorun yaşayan yok

Efeyi etiketlemene gerek yok o yeni aldı uzun kullanımda sıkıntı çıkarıyo bazılarında aldığı günde bozuluyor biraz araştır warlock full sorunlu ama 610 s te sorun yaşayan yok
tek bu arkadaşlarda sorun çıktı galiba :D biri bir şey attı ya ortaya koşturmazlarsa olmaz :D

tek bu arkadaşlarda sorun çıktı galiba :D biri bir şey attı ya ortaya koşturmazlarsa olmaz :D
Gözünü seveyim bi araştır görüceksin sorunları yanlış hatırlamıyorsam bugünde konu açılmıştı warlock ile ilgili

Kullanıyorum 150 liraya Brown switch almıştım efsane cuma da bi kere garantiye gitti ışık sorunundan switch de yay problemi de var delete tuşunda pc gelince hayla çalışıyorsa sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

610R a da bakabilirsiniz aslında yeni model

war.PNG
abdullah.PNG

al bak

Sonuç ta 610s alma kararı
Yani fan boyluk yapıyormuş gibi gözüküyorum ama bende alıcıyım hangisi iyiyse onu almak isterim jd de çok kötü görmedim ama warlock çok kötü diyorlar

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

al bak
610s alayım demi

Yani fan boyluk yapıyormuş gibi gözüküyorum ama bende alıcıyım hangisi iyiyse onu almak isterim jd de çok kötü görmedim ama warlock çok kötü diyorlar
söylenti sadece,ucuzunu al geç mi desek klasik :D

610s alayım demi
Warlock aşırı kötü deniyor ben almam şahsen 610 s in pek bir sıkıntısını görmedim

knk bende 2 arasında kaldım taki forumda konuyu açana kadar 1 yıllık kullancılar yazdı uzun kullanımda sıkıntılı ondan bende karar değiştirip aldım JD

JamesDonkey'den uzak dur deyip Gamepower önermek :d?

İkisi de aynı ürünleri Çin'den alıp basıyor damgayı satışa sunuyor.
Driverlarına kadar aynı.
Birini önermeyip diğerini önermek neden?
Aynımı? Ürünler Genellikle Farklı Oluyor James Donkey Ürünlerini SHENZHEN MAHU TECHNOLOGY Üretiyor Zaten James Donkey Firması Bu Firmaya Ait Gamepower Ürünlerini Sahoo Üretiyor

Aynımı? Ürünler Genellikle Farklı Oluyor James Donkey Ürünlerini SHENZHEN MAHU TECHNOLOGY Üretiyor Zaten James Donkey Firması Bu Firmaya Ait Gamepower Ürünlerini Sahoo Üretiyor
Neden Güldünüz ki Sadece Bilgilendirme Yaptım Ürünlerin Aynı Olmadığna Ve Üreticilerin Farklı Olduğuna Dair

James Donkey=http://jamesdonkey.com/en-web/contact.html

Gamepower=https://donanimarsivi.com/forum/konu/gamepower-psular-alinir-mi-gercek-80-sertifikasi-var-mi.3335/

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,528
Üyeler
189,856
Son üye
orixb
Geri