Neler Yeni

Öneri James Donkey 612 Alınır mı?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Mavi switch klavye arıyorum bu fiyat bandında gerçek mekanik klavye arıyorum. Sizce bu klavye alınır mı? Önerilere açığım. LİNK

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Monster Pusat K3 Pro'yu stoklarda bitmeden kapmanızı öneririm.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Bu klavyede Kailh switch markası kullanıldığı iddaa ediliyor. Gerçekten şuanda MSİ bile mekanik klavyelerinde bu switchleri kullanıyor ki Razer'ın kendi switchlerini Kailh markasına yaptırdığını duydum. Ancak James Donkey olması şüphelendirici. Başka bir marka olsaydı önerebilirdim ama James Donkey'den yana problemler çekeceğinizi düşünüyorum.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu klavyede Kailh switch markası kullanıldığı iddaa ediliyor. Gerçekten şuanda MSİ bile mekanik klavyelerinde bu switchleri kullanıyor ki Razer'ın kendi switchlerini Kailh markasına yaptırdığını duydum. Ancak James Donkey olması şüphelendirici. Başka bir marka olsaydı önerebilirdim ama James Donkey'den yana problemler çekeceğinizi düşünüyorum.
Teşekkürler dostum uzun ömürlülük ve malzeme kalitesi açısından jd daha mı iyi ?

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Teşekkürler dostum uzun ömürlülük ve malzeme kalitesi açısından jd daha mı iyi ?
Aslında tam tersini anlatmaya çalışmıştım. JD'in kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Diğer mekanik klavyelerinde başarısız olduklar. Hep bir problem çıktı. Tuşları basmadı, yerinden zıpladı gibi gibi...

Top Bottom