Neler Yeni

🔥İndirim James Donkey 710 7.1 hoş geldin kuponu 75 TL + NAYS 427 TL

JANEH

80+ Bronze
HEPSİBURADA:https://www.hepsiburada.com/james-d...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.42.7
Babanenizden tel numarasını alın kaydolun adrese kendi telinizi yazabiliyorsunuz hafif bilgilendirme nays'ı anlatmaya gerek yok. eğer bunada bi bahane bulursanız konu monu açmıyorum
ayrıca bakın yemin ediyorum corsair hs serisi almıştım hs50 bide trsut marka 200 tl ye şuanda satılan bi kulaklığım vardı küçükken o bile hs serisinden daha iyi ses veriyordu ki bunun mikrofonuda gerçekten sizin işinizi fazlasıyla görecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.epey.com/kulaklik/trust-19116-gxt-340.html hs serisinden daha iyi dediğim kulaklık bu

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam siz nasıl moderatörlerin radarına girmiyorsunuz anlamış değilim. Tamam bir şey yapmaya çalışıyorsunuz ama bu ne yok babannenin tel numarası falan siz galiba öyle yapıyorsunuz. Oldu bari hepsipayide vardır bak bedavaya geldi. Bence öncelikle doğru düzgün bir konu açın sırf konu açmak için konu açmayın.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam siz nasıl moderatörlerin radarına girmiyorsunuz anlamış değilim. Tamam bir şey yapmaya çalışıyorsunuz ama bu ne yok babannenin tel numarası falan siz galiba öyle yapıyorsunuz. Oldu bari hepsipayide vardır bak bedavaya geldi. Bence öncelikle doğru düzgün bir konu açın sırf konu açmak için konu açmayın.

hikoo

80+ Bronze
Dostum sirf kulakligi begendin diye sicak firsatlara konu acmissin xd

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
boş konu ya babannene ver o kulaklığıda bari

JANEH

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abdullah hacı gülü zamanında az savunmadım her yerden perma ban yediğim günleri bilirim Reisi savunduğum için helal olsun Reise beni banlamıyor

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Abdullah hacı gülü zamanında az savunmadım her yerden perma ban yediğim günleri bilirim Reisi savunduğum için helal olsun Reise beni banlamıyor
Merak etmeyin siz bu şekilde devam ederseniz bir perma daha yersiniz.

Checkmate

80+ Silver
Beş para etmez çöp bir kulaklık değil 500TL 200TL vermem kendim de kullandım sonra sattım. Berbet ötesi, ses kartı rezalet, bas diye bir şey yok kulaklıkta, baslar rezalet, ses kalitesi rezalet. Tek artısı rahat olması onun dışında 300-400 edecek kulaklık değil.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Şu kulaklığı övecek ve 427 liraya indirim diyecek kadar ne yaşadınız bilmiyorum ama beş para etmez kulaklık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,858
Üyeler
164,061
Son üye
MelihKabak
Top Bottom