711 kullandım fiyatına göre güzeldi.Merhabalar James Donkey 710 alınır mı? fiyat performans diyorlar
710 ile 711 aynı fiyat 711 tercih edin bassları daha iyi. ve evet f/pMerhabalar James Donkey 710 alınır mı? fiyat performans diyorlar
Bende 711 ile gamepower medusa arasın da kaldım hangisi daha iyi710 ile 711 aynı fiyat 711 tercih edin bassları daha iyi. ve evet f/p
250
Mesaj otomatik birleştirildi:
710 daha hoşuma gidiyor
incehesapda sıfırı 250ye satılıyo şuan indirimli haliyle250 TL verilmez bence. Verirsende kesinlikle pişman olmazsın sadece 250 TL biraz fazla. 200 TL altına alabilirsen ses, konfor bakımından fiyatına göre on numara kulaklık.
Bu kulaklığı önermiyorum. Kendi kullanımlarıma göre söylersem 710'u önerebilirim. 1 senedir herhangi bir sıkıntı yaşamadım. @enderchickenGameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buna bakabilirsin.
Banada arkadaşım önermiştiBu kulaklığı önermiyorum. Kendi kullanımlarıma göre söylersem 710'u önerebilirim. 1 senedir herhangi bir sıkıntı yaşamadım. @enderchicken