Neler Yeni

James Donkey 710 Alınır Mı?

lexerotk

80+ Bronze
Bütçe
400
Arkadaşlar Bütçem düşük o yüzden bu kulaklığa yöneldim. Sizce alınır mı?? Arkadaşlarımda güzel diyor. İnternete bakınca iyi yorumda var kötüde. Arada kaldım. Sizce almalımıyım?

Eğer önermezseniz bu kulaklığı başka 400tl altında bir kulaklık atarmısınız?

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar Bütçem düşük o yüzden bu kulaklığa yöneldim. Sizce alınır mı?? Arkadaşlarımda güzel diyor. İnternete bakınca iyi yorumda var kötüde. Arada kaldım. Sizce almalımıyım?

Alınır baya güzel bir kulaklık ben kullanıyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,890
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

mikrofonu mükemmel bütün arkadaşlarım sesimden memnun bir şey yerken asmr yapıp onları çıldırtabiliyorum kulak pedleri 2 yıldan sonra soyulmaya başlıyor biraz büyük ve kaba ufak aydınlatmaları var rahatsız etmiyor yazın terletiyor onun dıışında eksisi yok

lexerotk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mikrofonu mükemmel bütün arkadaşlarım sesimden memnun bir şey yerken asmr yapıp onları çıldırtabiliyorum kulak pedleri 2 yıldan sonra soyulmaya başlıyor biraz büyük ve kaba ufak aydınlatmaları var rahatsız etmiyor yazın terletiyor onun dıışında eksisi yok

250-300₺ bandında en iyi kulaklık diyebilirim.

Alınır baya güzel bir kulaklık ben kullanıyorum.
Cızırtı ve bir taraftan az ses gelme gibi sıkıntısı varmış. Ayrıca 7.1 performası kötü ve müzik dinlemek için kötü diye duydum. Siz ne dersiniz?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz

1-2 yıl idare eder max, tabi kullanımınıza göre değişir. Kulaklık güzel.

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
Cızırtı ve bir taraftan az ses gelme gibi sıkıntısı varmış. Ayrıca 7.1 performası kötü ve müzik dinlemek için kötü diye duydum. Siz ne dersiniz?
Müzik performansından mükemmel bir şey beklemeyin hocam düzey olarak iyi olsa da genel anlamda oyun için daha verimli bir kulaklık, mikrofondan yana sıkıntınız olmasın güzel. Tip olarak da yukarıda bahsetmisler biraz kaba evet ama görüntüsü ve pedleri tatlı, yazın her deri gibi terleme yapıyor. Ben 200 liraya almıştım sonuna kadar hakediyor ama başka markayı indirimde 300 e bulurum derseniz de saygı duyarım. Pahalandi geçtiğimiz ay malesef

lexerotk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım. Teşekkürler.

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Samet Yemenici
2.5 sene James Donkey 712 kullandım ve 1 kere garantiye gönderdim + tamir ettim. 3 gün önce bozuldu tamir edemedim. beğenmediğim bir şey var ses kartının yakınındaki kablonun kırılması. 2 gündür Gamepower Mihawk kullanıyorum ve gayet memnun etti ses ve mikrofonu james donkeyden daha iyi. Bu Kulaklığa da bakabilirsin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

GameNote HD2016D al.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık