James Donkey 710 Sorunu

Artful

80+
Reaksiyon skoru
14
İncehesap üzerinden 2 hafta kadar önce aldığım James Donkey marka 710 model kulaklığın sol tarafında yüksek ses açmam halinde hep cızırtı benzeri bir ses geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır yoksa iade sürecine mi gitmeliyim?
Kullanan kullanmayan bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.

aga bende yoktu da benimkinde bir cızırtı ile bütün kulaklık gitti garantiye gönderdim

İade etmelisiniz. Milleti artık uyarmaktan bıktık. Ucuz diye James Donkey almayın ! sikayetvar.com üzerinden incehesap.com'un şikayetlerinin %10'u James Donkey'den kaynaklanıyor.

İade etmelisiniz. Milleti artık uyarmaktan bıktık. Ucuz diye James Donkey almayın ! sikayetvar.com üzerinden incehesap.com'un şikayetlerinin %10'u James Donkey'den kaynaklanıyor.
Aga ben 120 TL'ye aldım alternatif yoktu o fiyata ama arkadaşı bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki millet çok öneriyor aga o kulaklığı forumlarda anlamadım gitti ses kalitesi berbat resmen ihtiyacım olduğu için kullanıyorum elimdeki 10 tllik telefon kulaklığı daha güzel ses veriyor

Bu kadar rahatsız edici olacağını tahmin etmemiştim. İade sürecini başlatıyorum, konu ile ilgili tarafıma yapılacak dönüşleri buradan paylaşır görülmesini sağlarım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,500
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri