James Donkey 710

Reaksiyon skoru
141
Merhaba arkadaşlar. James Donkey 710 almayı düşünüyorum. Bu kulaklığı kullanan oldu mu? Artı ve eksilerini paylaşabilecek olan var mı?

İnternet kafede kullanıyorum gayet güzel hatta kendime almayı da düşünüyorum

Dostum kulaklığı ben aldım bilmiyorum tek bendemi oldu diye ama kulaklık kablosu berbat kıvrılıyor ben konu bile açtım hakkında ben senin yerinde olsam rampage comfort alırdım eğer bunu alacağım dersen şuan 250tl sanırım ben 170tl aldım indirimi bekle

Dostum kulaklığı ben aldım bilmiyorum tek bendemi oldu diye ama kulaklık kablosu berbat kıvrılıyor ben konu bile açtım hakkında ben senin yerinde olsam rampage comfort alırdım eğer bunu alacağım dersen şuan 250tl sanırım ben 170tl aldım indirimi bekle
Dostum önceden gamepower mei rgb almayı düşünüyordum fakat herkes dip sesi var ve kulaklıktan mic e ses sektiğini belirtti. Ciddi anlamda kararsız kaldım. Abdullah videosunda hiç öyle bir şey olduğundan bahsetmedi. Fakat uzun kullanımlı analiz yapmadığı için öyle hatalar ile karşılaşmamıştır.Ne alacağım konusunda kararsız kaldım.

Dostum önceden gamepower mei RGB almayı düşünüyordum fakat herkes dip sesi var ve kulaklıktan mic e ses sektiğini belirtti. Ciddi anlamda kararsız kaldım. Abdullah videosunda hiç öyle bir şey olduğundan bahsetmedi. Fakat uzun kullanımlı analiz yapmadığı için öyle hatalar ile karşılaşmamıştır.Ne alacağım konusunda kararsız kaldım.
Ben elektirikçide kulaklığın kablosunu değiştirirsem bunu kullanırım ama değiştirmesem rampage comfort alırım.

Merhaba arkadaşlar. James Donkey 710 almayı düşünüyorum. Bu kulaklığı kullanan oldu mu? Artı ve eksilerini paylaşabilecek olan var mı?
300 tl ye kadar en iyi bu ,ben indirimde 150 ye almıştım

Şuan aktif olarak kullanıyor musun? Dip ses veya ses sekmesi var mı ?
Arada kullanıyorum ,laptop da oyun oynayacaksam. Ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Dün video yayınladım arctic 5 ile onda dipses oldu bunda olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri