fqthesystem
80+
- Reaksiyon skoru
- 141
Merhaba arkadaşlar. James Donkey 710 almayı düşünüyorum. Bu kulaklığı kullanan oldu mu? Artı ve eksilerini paylaşabilecek olan var mı?
Peki dip ses veya kulaklıktan mikrofona ses sekiyor mu?İnternet kafede kullanıyorum gayet güzel hatta kendime almayı da düşünüyorum
Dostum önceden gamepower mei rgb almayı düşünüyordum fakat herkes dip sesi var ve kulaklıktan mic e ses sektiğini belirtti. Ciddi anlamda kararsız kaldım. Abdullah videosunda hiç öyle bir şey olduğundan bahsetmedi. Fakat uzun kullanımlı analiz yapmadığı için öyle hatalar ile karşılaşmamıştır.Ne alacağım konusunda kararsız kaldım.Dostum kulaklığı ben aldım bilmiyorum tek bendemi oldu diye ama kulaklık kablosu berbat kıvrılıyor ben konu bile açtım hakkında ben senin yerinde olsam rampage comfort alırdım eğer bunu alacağım dersen şuan 250tl sanırım ben 170tl aldım indirimi bekle
Ben elektirikçide kulaklığın kablosunu değiştirirsem bunu kullanırım ama değiştirmesem rampage comfort alırım.Dostum önceden gamepower mei RGB almayı düşünüyordum fakat herkes dip sesi var ve kulaklıktan mic e ses sektiğini belirtti. Ciddi anlamda kararsız kaldım. Abdullah videosunda hiç öyle bir şey olduğundan bahsetmedi. Fakat uzun kullanımlı analiz yapmadığı için öyle hatalar ile karşılaşmamıştır.Ne alacağım konusunda kararsız kaldım.
Anladım. Tavsiyen için teşekkür ederim. Araştırmaya devam o zamanBen elektirikçide kulaklığın kablosunu değiştirirsem bunu kullanırım ama değiştirmesem rampage comfort alırım.
300 tl ye kadar en iyi bu ,ben indirimde 150 ye almıştımMerhaba arkadaşlar. James Donkey 710 almayı düşünüyorum. Bu kulaklığı kullanan oldu mu? Artı ve eksilerini paylaşabilecek olan var mı?
Şuan aktif olarak kullanıyor musun? Dip ses veya ses sekmesi var mı ?300 TL ye kadar en iyi bu ,ben indirimde 150 ye almıştım
Arada kullanıyorum ,laptop da oyun oynayacaksam. Ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Dün video yayınladım arctic 5 ile onda dipses oldu bunda olmadı.Şuan aktif olarak kullanıyor musun? Dip ses veya ses sekmesi var mı ?
Anladım dostum. Teşekkür ederim cevabın için.Arada kullanıyorum ,laptop da oyun oynayacaksam. Ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Dün video yayınladım arctic 5 ile onda dipses oldu bunda olmadı.
Yok sekmiyor ve kulağı tam kaplıyor bu arada çok rahatPeki dip ses veya kulaklıktan mikrofona ses sekiyor mu?