Aperius
80+
- Reaksiyon skoru
- 142
Arkadaş ben anlamıyorum bir türlü şu mikrofon olayını, elalem şu kulaklığı takıyor mikrofona bir konuşuyor ses öyle bir geliyor ki adamın sesini kısmak zorunda kalıyorsun discorddan. Biz alıyoruz ulan bu iyiymiş he diyip, bizim sesi %500 yapınca anca duyuyor adamlar. Nedir bu olayın sebebi arkadaşlar bilen var mı? Bu arada telefonu WO Mic ile bağlayıp mikrofon yapmadığım sürece hiçbir mikrofon iş görmüyor. Hepsinin sesi, ses ayarlarında bir tarafını da yırtsan bir tık olarak gözüküyor maksimum. Evet bas ayarlarını denedim sonuç yok, evet ses düzeyini fulledim sonuç yok, evet realtek yükledim, evet bütün sürücüler güncel. Aga sinir krizi geçirmek üzereyim bu 2020 senesi beni gerçekten psikolojik anlamda mahvetti. Neye para verdiysem bir aksilik. 1660ti aldık indirimden yakalayıp meğerse kronik ısınma sorunlu asus dualmiş. Hadi geçtik tamam 2.rami aldık chip farkı çıktı uğraş dur. Başka yeni dual channel ram aldık bu sefer işlemci 95 dereceye fırlar. İşlemci sorununu çözdük 3200mhz ram 2133 mhz'de çalışmak zorunda kalır işlemci ısınmasın diye, işlemci fanı al tak yine sonuç yok. Arkadaş artık bir çeşit matrixte olduğumu düşünüyorum şakasız. Şimdi de bir kulaklık aldık incelemelere güvenip, mikrofon işlevsiz. Donanım arşivi incelemişti bir de, abi adam "şu an bu kulaklığın mikrofonundan beni duyuyorsunuz, gerçekten çok iyi" diyor. Ben de diyorum harbi fena değil lan. Düşürüyoruz 200 liraya ürünü. Paketi aç sesi dinle harika, hadi mikrofonu dinleyelim, abi mikrofon olmasa da olurmuş. Hayır karşı dairedeki arkadaşımla gece dc girip beni duyması için bu kadar bağıracaksam mikrofona ihtiyacım yok ki. Adam beni fiziksel anlamda duyuyor zaten. Bayağı ağladım kusura bakmayın ama canıma yetti beyler. Var mı çözümü olan, kulaklığı kullanan bir arkadaş?