hocam400 tl lik kulaklık vs 2000 tl lik kulaklık sence hangisi?Oncelikle gunaydin. Ikisine de param yetiyor ve ikisini de oyun oynamak icin kullanicam hangisi ses, mikrofon, dB ve kalite acisindan daha iyi olur?
James Donkey in bu modeli aşırı eski.Oncelikle gunaydin. Ikisine de param yetiyor ve ikisini de oyun oynamak icin kullanicam hangisi ses, mikrofon, dB ve kalite acisindan daha iyi olur?
ben fiyatina bakmiyom ben kalitesine bakiyom dedim zatenhocam400 TL lik kulaklık vs 2000 TL lik kulaklık sence hangisi?
Harbiden yaw.hocam400 TL lik kulaklık vs 2000 TL lik kulaklık sence hangisi?
Kanka fiat mı daha kaliteli volvo mu gibi olmuş yani arkadaşın demek istediği o.ben fiyatina bakmiyom ben kalitesine bakiyom dedim zaten
anladimHarbiden yaw.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka fiat mı daha kaliteli volvo mu gibi olmuş yani arkadaşın demek istediği o.
bakarimama 2k bütçen varsa daha güzel kulaklıklar var diye biliyorum
sizin bir oneriniz varsa atabilirsiniz burdananladim
bakarim
cunku ben butun hepsini italya dan alicam benim icin fazla bir sıkıntı yok
hocam400 TL lik kulaklık vs 2000 TL lik kulaklık sence hangisi?
diyorum ki bana onerebilir misiniz guzel bisey soyleBence artık konulardan ziyade konu içeriği de kontrol edilmeli. Hocam Logitech arkadaşımın da dediği gibi Volvo'dur James Donkey de Fiat bu sana bağlı benim esporsu arkadaşım var rampage mouse ile oynuyor. 400TL'lik mouse ile tamamen sana kalmış bir seçenek.
hocam ben kulaklıklardan pek anlamam ,ama sen 2k bütçe kulaklık önerisi diye konu aç güzel kulaklıklar önerirler sana.diyorum ki bana onerebilir misiniz guzel bisey soyle
tesekkurler hocam iyi forumlarhocam ben kulaklıklardan pek anlamam ,ama sen 2k bütçe kulaklık önerisi diye konu aç güzel kulaklıklar önerirler sana.