🔥İndirim James Donkey 712 => 246 lira

250tl bir kulaklığa vereceksen kalitesi de önemli kronik sorunu da. Bu kulaklık 150tl üstü etmez. Trust Blizz daha mantıklı, lütfen sorunlarını belirtip açın konuyu
Konu başlığında ya da açıklamada bu kulaklık bu fiyata alacağınız en iyi kulaklık yazıyor mu? Ya da blizz den daha iyi bir kulaklık olduğu yazıyor mu? Biraz daha odaklanarak yazar ne anlatmak istemiş onu anlayarak cevap verin lütfen. 15 dakikada 250 tane satıldı 5 gün önce aynı fiyata buna dayanarak açtım bu konuyu.

Bu kulaklık trustu alır yere vurur trustun kemiğini bulamazsın :D Tek sorunu dipses onunda çözümü basit. Kulaklığın kendi sesini full' ün bir altı yapınca ses aşırı az oluyor
Denemeden neden böyle yorum yapıyorsun, emin misin?
Ben eminim ve net olarak söyleyebilirim, Trust çok daha iyi.
Asıl JD 712'nin kemiğini bulamazsın, Trust çok daha iyi.
JD'nin daha iyi olduğu tek nokta rahatlığı.

250tl bir kulaklığa vereceksen kalitesi de önemli kronik sorunu da. Bu kulaklık 150tl üstü etmez. Trust Blizz daha mantıklı, lütfen sorunlarını belirtip açın konuyu
Bu kulaklık trust blizzi ezer geçer.
Kafan mı güzel knk?

Konu başlığında ya da açıklamada bu kulaklık bu fiyata alacağınız en iyi kulaklık yazıyor mu? Ya da blizz den daha iyi bir kulaklık olduğu yazıyor mu? Biraz daha odaklanarak yazar ne anlatmak istemiş onu anlayarak cevap verin lütfen. 15 dakikada 250 tane satıldı 5 gün önce aynı fiyata buna dayanarak açtım bu konuyu.
Anladım zaten, kronik sorunu vs. önemli değil almak isteyenler bakmış yazmışsın.

Kulaklığın dip sesli olduğunu ve fiyatını hak etmediğini yazmanı istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafan mı güzel knk?
JD712 diyoruz?

Neymiş hocam o ?

uanda trendyolda 246 lira gaming gecesinde geçtiğimiz cuma 249 liradan satıldı. Kulaklığın kalitesi veya kronik sorunu değil konumuz almak isteyen varsa haberi olsun sadece..

Ekler

Kafan mı güzel knk?
Sen öyle san Harun'um, kızgın atmana gerek yok.
Trust Blizz'in rakibi Rampage Drop, çok daha iyi.
Arkadaşım bizzat ikisini de karşılaştırdı, Trust emin ol daha iyi.
Trust 450 Blizz, Sono seviyesinde falan sanıyorsun sanırım. :)

Anladım zaten, kronik sorunu vs. önemli değil almak isteyenler bakmış yazmışsın.

Kulaklığın dip sesli olduğunu ve fiyatını hak etmediğini yazmanı istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

JD712 diyoruz?
Ben kulaklığı kısa süredir kullanıyorum benim yaşadığım bir sorun yok. Bir kulaklık hakkında kronik sorunlu diyecek kadar bilgiye sahip değilim bu yüzden belirtmedim. Almak isteyen sizin gibi kulaklık konusunda bilgi birikimi bayaa yüksek kişilerden fikir alır öyle karar verir. Benim konuyu paylaştığım konu bile" indirim".

bu kulaklığı savunan ya kulaklığın sahibidir
ya da James Donkey ekipman sponsorudur

kulaklığı 150 tl ye verseler almam ederi 100 kat
ve türlü türlü sorunu var

dipses 1
karşıya mic sesi gitmesi 2
zaten -350 tl yedi bu iki sorundan dolayı

uanda trendyolda 246 lira gaming gecesinde geçtiğimiz cuma 249 liradan satıldı. Kulaklığın kalitesi veya kronik sorunu değil konumuz almak isteyen varsa haberi olsun sadece..

Ekler
Bir arkadaşa daha cevap verdim oradan alırsınız cevap almak istiyorsanız. Ben kulaklığı övmedim kıyaslamadım ve gömmedim olan indirimden bahsettim. Bir zahmet almak isteyen de araştırsın

Geri