🔥İndirim James Donkey 712 => 246 lira

Bir arkadaşa daha cevap verdim oradan alırsınız cevap almak istiyorsanız. Ben kulaklığı övmedim kıyaslamadım ve gömmedim olan indirimden bahsettim. Bir zahmet almak isteyen de araştırsın
illa seni yanlış bilgilendirmekten repleyelim mi
James Donkey servisini arıyosun diyosun ki dipses var micden ses karşıya gidiyor

adam diyor ki kronik :d

bak kankam forumda yenisin farketmemiş olabilirsin sorunlu ürünüleri bilgin yoksa önerme

bide kulaklığın ederi 150 filan zaten üreticisi bile düzenli olarak 3 haftada bir indirim gecesinde 150 tl ye satıyor
246 tl ye gelmiş öneriyosun
yapma kankam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Jahrein bilgisi diye buna derim :D

Cidden adam kulaklığın sahibiymiş :D
e kanka belli zaten :D

illa seni yanlış bilgilendirmekten repleyelim mi
James Donkey servisini arıyosun diyosun ki dipses var micden ses karşıya gidiyor

adam diyor ki kronik :d

bak kankam forumda yenisin farketmemiş olabilirsin sorunlu ürünüleri bilgin yoksa önerme

bide kulaklığın ederi 150 filan zaten üreticisi bile düzenli olarak 3 haftada bir indirim gecesinde 150 TL ye satıyor
246 TL ye gelmiş öneriyosun
yapma kankam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e kanka belli zaten :D
3 haftada bir ? 😂 Gerçekten komiksin bir kere gecenin yıldızı olarak o fiyata verdiler onun üzerinden de 1.5 ay geçti. İstediğin şekilde raporla benim ne yazdığım konuyu ne için açtığım ortada. Kimsenin parası sokakta değil almak isteyen araştırır ve karar verir. Ben kulaklık çok iyi demedim sorunsuz demedim. Sadece şuan anlık olarak piyasadaki en ucuz fiyatında olduğundan bahsettim. Birazcık at gözlüğünü bırakıp okursan anlarsın zaten.

3 haftada bir ? 😂 Gerçekten komiksin bir kere gecenin yıldızı olarak o fiyata verdiler onun üzerinden de 1.5 ay geçti. İstediğin şekilde raporla benim ne yazdığım konuyu ne için açtığım ortada. Kimsenin parası sokakta değil almak isteyen araştırır ve karar verir. Ben kulaklık çok iyi demedim sorunsuz demedim. Sadece şuan anlık olarak piyasadaki en ucuz fiyatında olduğundan bahsettim. Birazcık at gözlüğünü bırakıp okursan anlarsın zaten.
sana forum hayatında başarılar diliyorum
hayatında ilk kulaklığının James Donkey 712 olduğunu da anlamış olduk :D

ha bide at gözlüğü demişsin
James Donkey 710
James Donkey 610s
James Donkey 24 ınch 144 hz
ürünleri kullandığım bilgisayardan yazıyorum sana :D

babamın oğlu değil körü körüne ürün öveyim
eksisi ortada artısı ortada

bu arada son olarak 712 kulaklık değil kulaklıkımsıdır :D

sana forum hayatında başarılar diliyorum
hayatında ilk kulaklığının James Donkey 712 olduğunu da anlamış olduk :D

ha bide at gözlüğü demişsin
James Donkey 710
James Donkey 610s
James Donkey 24 ınch 144 hz
ürünleri kullandığım bilgisayardan yazıyorum sana :D

babamın oğlu değil körü körüne ürün öveyim
eksisi ortada artısı ortada

bu arada son olarak 712 kulaklık değil kulaklıkımsıdır :D
😂😂 Evet ilk kullandığım kulaklık ve onu da kullandım diyemem zaten bu yüzden öneri olarak başlık açmadım. İndirim olarak başlık açtım sana da başarılar diliyorum konu başlıkları okuyarak reaksiyon vermeye devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri