James Donkey 712 İnceleme

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,142
Merhabalar pazar günü DA-FORUM kodu ile James Donkey 712 kulaklığını satın aldım incehesap üzerinden ve bugün elime ulaştı. Ben de ilk görüşüm ve nasıl olduğuyla ilgili görüşlerimi söylemek istedim.
Öncelikle kutusunun siyah olması ve sadece olması açılış kısmında beni etkiledi.
Kulaklığın rgbsi güzel ve çok fazla modu olmasa da kablosundaki ses kartıyla modları arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Modları sırasıyla haraketli rgb ondan sonra duruyor şekilde rgb sonra nefes alma var ve sade renklerin değişmesi var. Benim hoşuma gitti ve 1 puanımı buradan aldı.
Sesine gelirsek 7.1 ve 3d özelliğini beğendim rahatlıkla ses kasabilirsiniz csgo gibi oyunlarda. Ama kulaklığın ses kartındaki sesini kısmazsanız arkadan bir uuuu sesi geliyor. Ama kulaklıktan kısıp bilgisayarın sesini fullediğiniz de bu sorun ortadan kalkıyor.
Kulaklığın pedleri yumuşak ve kulağımı tamamen içine alıyor. Kulaklığı taktığımda dışarıdan bir ses duymuyorum ama dışarıdakiler benim ne yaptığımı duyabiliyor :D çünkü dışarıya ses veriyor. Bunun da sebebi kulaklığın sesinin gerçekten çok fazla olması.
Son olarak kulaklığın mikrofonuna gelirsek ayarlardan mikrofon seviyesini %80 de kullanmanızı tavsiye ederim yeterli olacaktır. Sesimi gayet net alabiliyor ve patlama gibi şeyler yapmıyor.

Ekler

• ObuHlX.webp
    ObuHlX.webp
    41.7 KB · Hit: 213
  • 2.webp
    2.webp
    80.6 KB · Hit: 160
  • 3.webp
    3.webp
    117.6 KB · Hit: 166
  • 4.webp
    4.webp
    60.8 KB · Hit: 171
mantıklı tercih olmuş hayırlar olsun :))

Hayırlı olsun :) , herkes böyle bilgilendirme yazıları yazınca güzel oluyor.

Ellerine sağlık

İndirim koduyla kaça aldınız acaba? Bende almayı düşünüyordum da indirimi kaçırdım sanırım :cry:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,658
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri