Atyxah
80+ Silver
Neden710 modeline bulaşma derim dostum.
Neden710 modeline bulaşma derim dostum.
Malzeme kalitesi olarak dostum. Mesela gamepower klavyeler gibi diyebilirim.Neden
Anladığım kadarı ile CH321' in sürücüsü yok. Bu bir problem çıkartıyor mu? Stereo ayarlarında bir karışıklık meydana gelirmi?JD 712 kullanmadım. Ses kasma anlamında güzel bir deneyim veriyor. Çok rahat bir şekilde düşmanın yerini anlayabiliyorsun. Mikrofon EF-SA-NE. Hiçbir dip ses yok, arka plandaki gürültüleri bastırıyor. (Discord'daki özelliklerden bahsetmiyorum, normal mikrofon.) Karşı tarafa gayet net gidiyor.
Kalite felan umrumda değil kanka yumuşak olsun 5 saat felan kullanınca kulağını ağrıtmasın seside iyi gelsin zaten 50mm şeysi var ses kalitesi iyi yumuşaklık pamuk gibi çerçevesi bence önemsiz zaten kaliteli plastik kullanılmış sencede öyle değilmi seninde yorumunu almak isterim dostumMalzeme kalitesi olarak dostum. Mesela gamepower klavyeler gibi diyebilirim.
Uzun süreli kullanımda sorun çıkarıyor. Bütçen nedir ? @TECHNO daha iyi yardımcı olacaktır , bende öneri yapayımKalite felan umrumda değil kanka yumuşak olsun 5 saat felan kullanınca kulağını ağrıtmasın seside iyi gelsin zaten 50mm şeysi var ses kalitesi iyi yumuşaklık pamuk gibi çerçevesi bence önemsiz zaten kaliteli plastik kullanılmış sencede öyle değilmi seninde yorumunu almak isterim dostum
Gamenote H2016d olabilir200 kanka
ikisini kıyasladım ve jd 110 a karar verdim kankaGamenote H2016d olabilir
jd de 7.1 var ama h2016d de yok sadece stero ve h2016d nin inceleme videosunu gremedim hiç ped yumşaklığına çok takıntılıyım pamuk gibi isterim hep çünkü uzun süreli kullanımda hem gözlükte var kulak çevresini mahvediyorGamenote H2016d olabilir
Bir karışıklık olmuyor. E tabi olsa daha iyiydi.Anladığım kadarı ile CH321' in sürücüsü yok. Bu bir problem çıkartıyor mu? Stereo ayarlarında bir karışıklık meydana gelirmi?
Ben olsam James Donkey'e bulamazdım.Arkadaşlar 250-300 TL bir bakiyem mevcut.
https://www.hepsiburada.com/james-donkey-712-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-p-HBV00000FJOMR?magaza=İnce hesap James Donkey 712 kulaklığını kuponlarla ve sepet indirime ile birlikte 250 TL'ye alabiliyorum.
https://www.itopya.com/cooler-master-ch321-usb-ses-kartli-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi/ İTOPYA da ch321 indirimde ve 300 TL ' ye gelmekte.
Çok kararsız kaldım. R6,valorant,csgo gibi FPS oyunları oynuyorum. Ses kasmak çok önemli bir durum benim için. Ayrıca iletişimde önemli olduğu için gerek mikrofon gerek ses kalitesi açısından hangisini almalıyım ?
710'un Malzeme kalitesi kötü değil ,gayet yeterli.Şuan hala kullanıyorum 6 aydan fazla oldu bir sıkıntı çıkarmadı daha.Malzeme kalitesi olarak dostum. Mesela gamepower klavyeler gibi diyebilirim.