🔥İndirim 🔥 James Donkey 713 7.1 Gaming Kulaklık ( 899 TL ) 3 Taksit 🔥

Ranforth

80+
Reaksiyon skoru
32
Ürün çıkalı 1.5 ay oldu daha düşük bir fiyatı görmedi

Ben 712 modelini çok uzun yıllardır kullanıyorum çok memnunum
7.1 50 mm Neodimyum güzel bir modele benziyor.

Ayrıca vade farksız 3 taksit yapılıyor dahili mikrofonu da var bakılabilir.

https://www.incehesap.com/james-donkey-713-siyah-fiyati-76426/

1762844371947.webp

ben kampanya ile 499 a aldım daha kullanmadım güzel birşeye benziyor 7.1 sistemi olması artı bir cihaz

indirimli çıkmıştı 460 liraya almıstım. arkadaşlarımla sohbetteyken mikrofonumun çok iyi oldugunu soylediler. ses kalitesi normal. deri olması benim için tek dezavantajı.

James eşşek ne kadar kötü marka olsa da 710-711-712 modelleri çoğumuzun eline 1 kez geçmiştir. İlk popüler olduğunda 2 tane 710 aldım bir kendime bir kardeşime, birini 4 sene kullanıp sattım biri hala evde duruyor daha dün lazım oldu kullandım sesi vs gayet iyi ve yeterli.

Bu markaya çok sövülüyor ancak 710 modelini yıllardır hem kendim hemde kardeşim kullanıyor. Sesi ve micide güzel ben anlamadım bu markanın sadece 710-711-712 serisimi kaliteli neden çok sövülüyor :)

indirimli çıkmıştı 460 liraya almıstım. arkadaşlarımla sohbetteyken mikrofonumun çok iyi oldugunu soylediler. ses kalitesi normal. deri olması benim için tek dezavantajı.
Peki yazılımla alakalı bir şey bulabildin mi ? Ben de kampanyadan 460'a almıştım. Kullanıyorum da yazılımı yok ortada...

James Donkey'in elinden paketli çikolata bile yenmez

Bu markaya çok sövülüyor ancak 710 modelini yıllardır hem kendim hemde kardeşim kullanıyor. Sesi ve micide güzel ben anlamadım bu markanın sadece 710-711-712 serisimi kaliteli neden çok sövülüyor :)
Bazı kişiler markacı olduğu için olabiliyor çok uzun yıllar James Donkey ssd ve kulaklık kullandım arkadaş çevrem de kullandı tam fiyat performans ürünü

Peki yazılımla alakalı bir şey bulabildin mi ? Ben de kampanyadan 460'a almıştım. Kullanıyorum da yazılımı yok ortada...
bilmiyorum direk takıp kullandım. yazılımı varsa bilmiyorum pek anlamam zaten. bu arada ilk defa bu markayı kullanıyorum uzun sürede performansı ne olacak bilmiyorum. kardeşime hediye ettim zaten bende nova 1 vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,769
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri