James Donkey Epic Q40 27″ 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör 4999 TL

5 tane ölü piksel çıkdi yazmış yoruma 😃
evet ama bazılarıda yaşamamış trendyol yorumlarıda var ölü pixsel muhabbeti riskli ama 5k ya alınabilicek bir risk yüzde 50/50

evet ama bazılarıda yaşamamış trendyol yorumlarıda var ölü pixsel muhabbeti riskli ama 5k ya alınabilicek bir risk yüzde 50/50
5 tane değil de 1-2 tane çıkar gibi muhtemelen benim LG de bile 1 tane çıkmıştı 200 lira düşmüştüm o zamanlar 2023(sıfır ama bir esnaf satıyordu çok uyguna 100 tane felan vardı)

5 tane değil de 1-2 tane çıkar gibi muhtemelen benim LG de bile 1 tane çıkmıştı 200 lira düşmüştüm o zamanlar 2023(sıfır ama bir esnaf satıyordu çok uyguna 100 tane felan vardı)
bence 4999 tl ye alınabilicek ürün bu paraya 1080p monitör var düşünen bakabilir bütçesi 1080p monitör parasına yeten en fazla iade edip başka ürün alır sorun çıkarsa

Kendi sitesinde sıfır ölü piksel garantili diyor.

N11 de bu ibare yok.

N11 soru cevapta ise iade işlemi sadece kutusu açılmamış bütünlüğü bozulmamış tekrar satılabilir haldeki ürünler iade alınır denmiş.

Özetle n11 den alırsanız iade almam diyor.

Benim sitem üzerinden alırsanız iade alırım demeye getirmişler sanki.

Çok etik bir durum!!!!!

N11 de bu ibare yok.

Soru cevapta ise iade işlemi sadece kutusu açılmamış bütünlüğü bozulmamış tekrar satılabilir haldeki ürünler iade alınır denmiş.

Çok etik bir durum!!!!!
Soru cevap kısmında büyük ihtimal servis raporu isteyip iade için ugrastirmislar

Soru cevap kısmında büyük ihtimal servis raporu isteyip iade için ugrastirmislar
Aynen öyle,

Ayrıca satıcısı zaten incehesap diyip kendi sitesinde göz atıp sıfır ölü piksel yazıyor diye balıklama atlamasınlar. Ben mesela platform farketmeksizin satıcısına bakıp alıyordum ve alacak olsam bu yanılgıya düşerdim.

Samsung chg70 var 27 inc 2k ondan jamesdonkey q40 a geçsem üzer mi? samsungta kronik ekran arizasi var. Ekran özellikle soğuk havada ilk açılışta görüntüde bozulma yapıyor 10 dk sonra düzeliyor 4 senedir böyle kullanıyorum.

N11 de bu ibare yok.

N11 soru cevapta ise iade işlemi sadece kutusu açılmamış bütünlüğü bozulmamış tekrar satılabilir haldeki ürünler iade alınır denmiş.

Çok etik bir durum!!!!!
hocam baktım göremedim dediginz olayı ss atabilirmisiniz rica etsem iade muhabbetini

James Donkey alınmaz

hocam baktım göremedim dediginz olayı ss atabilirmisiniz rica etsem iade muhabbetini
1000042417.webp

Geri