James Donkey Epic Q40 27″ 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör 4999 TL

2k lar iyice düşüyor fiyatları demekki.daha doğrusu monitörlerin çoğu düşüyor.ya yeni tip monitörler piyasa sürülecek mesela sıfır gjosting, ya da oledler iyice düşücek ondan ıps ler de düşüyor.5 bin tl ye 2k mı olur?_

5bin için riske değer aslında çoğu karta da vade farksız 3 taksit yapıyor çok arada kaldım

16 milyon renk desteği var sadece 8 bit destekliyor. 10 bit ya da 1 milyar renk desteği olmayan bir monitör önermiyorum. Sadece 5000 liranız varsa son kuruşuna kadar, tercih edilebilir. Yoksa KTC H27T22C öneririm.

1080P MONİTÖR FİYATINA 2K 180HZ

SATICI İNCEHESAP

Alıntıyı görüntüle

ÜRÜNÜN İNCELEMESİ

1080P MONİTÖR FİYATINA 2K 180HZ

SATICI İNCEHESAP

Alıntıyı görüntüle

ÜRÜNÜN İNCELEMESİ

Ölü piksel çıkma ihtimali yüksek değiştirmekle iade ile uğraşmak isteyen falan varsa alabilir

16 milyon renk desteği var sadece 8 bit destekliyor. 10 bit ya da 1 milyar renk desteği olmayan bir monitör önermiyorum. Sadece 5000 liranız varsa son kuruşuna kadar, tercih edilebilir. Yoksa KTC H27T22C öneririm.
Önerdiğiniz ktc monitör içinde, 6 ve üzeri ölü piksel çıkarsa değişim yapılacağını söyledi satıcı

Aldığım ürünleri itibariyle şunu söyleyebilirim ki ürünleri kalitesiz. Ama marka da bunun farkında olmalı ki fiyatı 1080p bandında tutmuş

O video bir monitör incelemesi değil. Ne gamut testi var ne gecikme testi var. Bari ufo testi yapsaymış onu bile yapmamış.
Hocam videoda dedikleriniz var bu arada hepsini izlemediniz sanırım.Ufo testi de var , gecikme testi de var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam videoda dedikleriniz var bu arada hepsini izlemediniz sanırım.Ufo testi de var , gecikme testi de var.
Yani yine de çok teknik değil ama çoğu şeyi göstermiş.

%98 DCI-P3 diyo teknik olarak benim G27Q dan da iyi yani kesin dogrudur

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani yine de çok teknik değil ama çoğu şeyi göstermiş.
Gecikme testi nerde tam olarak?

Geri