🔥İndirim James Donkey Epic Q40 Monitör 4999tl

Paylaşıldı dün

Nasreddin Hoca'nın hayalindeki monitör.

Haydaaa bak işte aklımda deli sorular paneli ney acaba. Yorumlarda birisi 5 adet ölü pixelli geldi demiş bence dikkate alınmalı. Ekstra peşin fiyatına 3 taksit de hoş.
Edit Youtube yorumları hiç iyi değil millet bir ton sorunlarını yazmış. VIDEO LINK

Son düzenleme:
Haydaaa bak işte aklımda deli sorular paneli ney acaba. Yorumlarda birisi 5 adet ölü pixelli geldi demiş bence dikkate alınmalı. Ekstra peşin fiyatına 3 taksit de hoş.
Edit Youtube yorumları hiç iyi değil millet bir ton sorunlarını yazmış. VIDEO LINK
Yeşekkür ederim almayı düşünüyorudum uyardığın iyi oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paylaşıldı dün
Haklısın hörmemişim

2 ay önce 5700e falan almış millet yorumlarda öyle yazıyorlar ölü pikselle alakalı da 1 kişinin yorumunu gördüm ben değişim sürecine sancılı demiş hepsiburada satıcısı olsaymış millet gözü kapalı alırdı gibi

kronik sorunu var mı bilmiyorum yoksa bu fiyata asla kaçmaz🔥🔥

paylaşıldı dün

2 ay önce 5700e falan almış millet yorumlarda öyle yazıyorlar ölü pikselle alakalı da 1 kişinin yorumunu gördüm ben değişim sürecine sancılı demiş hepsiburada satıcısı olsaymış millet gözü kapalı alırdı gibi
Hocam memnun musunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,258
Üyeler
185,395
Son üye
Babulusavar
Geri