Yardım James Donkey JDP850 PSU alınır mı

Sistem topluyorum da PSU'mu garanti olsun diye 850w yapacagım, James Donkey in bu modeli de hem ucuz hem de 850w alınır mı?
James Donkey JDP850 APFC 12CM 850W Bronze 80+ ATX 3.1 PCI-E 5.1 Power Supply
Bu markanın ürünleri beni korkutuyor. Bütçeni söylersen ona göre bir model bakabilirim.

Bu markanın ürünleri beni korkutuyor. Bütçeni söylersen ona göre bir model bakabilirim.
hocam şu sistemi topladim soyle bir sistem alip psu da sicmak istemiyorum buradan bir tavsiyeniz varsa fiyati da uygun olan bir psu bualabilirseniz sevirnirim secenekler arasından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şu sistemi topladim soyle bir sistem alip psu da sicmak istemiyorum buradan bir tavsiyeniz varsa fiyati da uygun olan bir psu bualabilirseniz sevirnirim secenekler arasından

kasanın içine c4 yerleştirmek istiyorsan alabilirsin

Sistem topluyorum da PSU'mu garanti olsun diye 850w yapacagım, James Donkey in bu modeli de hem ucuz hem de 850w alınır mı?
James Donkey JDP850 APFC 12CM 850W Bronze 80+ ATX 3.1 PCI-E 5.1 Power Supply
james donkeyi ssd de ki dandik ürünleriyle duydum hiç kullanmama rağmen adi kelimesinin kelime karşılığı hafızama kazındı. Başka bir bilgim olduğu için tercih etme diyemem hocam ama durum böyle

Bana maksimum bütçeni söylersen ona göre ürün bakabilirim.

Bana maksimum bütçeni söylersen ona göre ürün bakabilirim.
hocam durum şöyle, bütçe açısından 70 i geçmesem iyi olur ve bu sisteme yetecek ve riske atmayacak bir şey arıyorum, alacağım psu sistemdeki seçeneklerden olmalı bu sistemi alicagim icin

hocam durum şöyle, bütçe açısından 70 i geçmesem iyi olur ve bu sisteme yetecek ve riske atmayacak bir şey arıyorum, alacağım psu sistemdeki seçeneklerden olmalı bu sistemi alicagim icin
örnek olarak şu model iyi midir https://www.incehesap.com/xpg-kyber...er-power-supply-kyber750g-bkceu-fiyati-75023/

80+ gold, atx 3.1 ve pcie 5.1 var neden önemli dersen tam hatırlamıyorum rtx 4000 serisinde galiba girişler yanma erime yapıyordu önüne geçildi 5.1 ile. İleri dönük olur yani. Kendim de kullanıyorum eksiklerini soyleyim sana deneyimlediğim ; kulağını sistem kapalıyken psuya yaklastirirsan çok çok ince bir aktiflik sesi geliyor ama rahatsız etmesi imkansız. Modüler değil, psu girişindeki kablo kısmı oynak biraz tam oturduguna dikkat et. Başka hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım elektrik kesintisi yaşadım hicbirsey olmadı korumaları sağlam. İstersen değerlendir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,287
Üyeler
174,533
Son üye
efeerdogan
Geri