James Donkey monitör alınır mı

hocam son soru eyvallah cevaplar için benim 2k leptop ekranım var şimdi full hd monitör alsam ondan ona bakarken bariz fark olur mu yada rahatsız eder mi acaba leptop 16inç
Amacınıza göre değişir hocam. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 24" 1080p monitör daha mantıklı olur, onun dışında günlük kullanım ve oyunlar için 2K IPS monitör öneririm. 2K için bütçe çıkmıyorsa 1080p, laptop ekranından büyük olduğu için daha konforlu olur diye düşünüyorum boyut farkıyla.

Abdullah abinin de paylaştığı bu monitör alınır mı? Gecikme,renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? Fps oyunlarında gecikme yapar mı?
bi arkadaşım da James Donkey vardı 4 yıl kullandı bozuldu ve ben daha önce bozulan bir monitör görmemiştim, tık diye bi sis gelmiş ve görüntü gitmiş birden :D

bi arkadaşım da James Donkey vardı 4 yıl kullandı bozuldu ve ben daha önce bozulan bir monitör görmemiştim, tık diye bi sis gelmiş ve görüntü gitmiş birden :D
4 yıl sorun çıkartmadan götürdüyse görevini yapmıştır zaten 😀 fiyat olarak uygun oldukları için tercih ediyoruz.

Son düzenleme:
4 yıl sorun çıkartmadan götürdüyse görevini yapmıştır zaten 😀 fiyat olarak uygun oldukları için tercih ediyoruz.
yani evet bir bakıma öyle, bence de fiyatına göre yeterli bir sonuç veriyorlar şuan 240hz monitörü kim 3700e veriyor.

bunu araştırdın mı peki kronik sorun vb varmıymış
Şunu alacağım https://amzn.eu/d/dA3DZ35
Yeşil sitede önerdiler kafama bayağı yattı bütçe çıkabileceğim en son bütçeye çıktım zorladım kendimi marka da bildiğimiz monitörlerin panellerini yapan markaymış. Değerlendirmeleri de bayağı iyi sipariş vereceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,880
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri