James Donkey sıvı soğutucu alınır mı

TALAT46

80+
Reaksiyon skoru
19
Yok alma

Bir kaç gün önce hazır sistem aldım bir sıvı soğutucu arıyorum kasam James Donkey stark800 uyumlu olması için aynı marka sıvı soğutma tercih etmek istedim bir modeli var sadece sanirsam yeni çıkmış hiç incelemesi yok ne yapmalıyım anlayan varsa yardım ederse sevinirim

illa sıvı istiyorsan bu daha iyi https://www.gaming.gen.tr/urun/4325...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Bir kaç gün önce hazır sistem aldım bir sıvı soğutucu arıyorum kasam James Donkey stark800 uyumlu olması için aynı marka sıvı soğutma tercih etmek istedim bir modeli var sadece sanirsam yeni çıkmış hiç incelemesi yok ne yapmalıyım anlayan varsa yardım ederse sevinirim

Abdullah Hacıgül Ryzen 7 7800X3D işlemcili sisteminde kullandı ve gayet iyi gözüküyor:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mis gibi 360 mm sıvı soğutucu attım.

Pompa üreticisine bağlı iyi bir markanın pompasını kullandıysa neden olmasın

Abdullah Hacıgül Ryzen 7 7800X3D işlemcili sisteminde kullandı ve gayet iyi gözüküyor:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mis gibi 360 mm sıvı soğutucu attım.
kanka bu 360mm ne kadar etkili olur?

Videoda Ryzen 7 7800X3D'i iyi soğutmuş. 240 mm sıvı soğutucu bile zor bulunuyor bu paraya.
kanka hani mesela phantom spirit ten ne kadar daha iyi olur almaya değermi görünümüde güzelmiş

Geri