Neler Yeni

jamesdonkey 710 mu Gamenote H216d mi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bence ikisi de değil.
İndirim ile 200 liraya Rampage Comfort alın derim.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
hangisini tercih etmeliyim, gamenote kullanan var mı nasıldır?
ben olsam jd alırdım çok olumlu yorumları yok ama sadece markaya göre ürün yargılanmamalı 150 küsüre bulabiliyorsun hb vs yerde kulaklık pedleri gamenote dan daha rahat ve daha iyi olduğunu kimse reddedemez ve kendi ses kartı var diğerinde 20 tane bağlantı var erken yıpranmaya müsait sırf led için ek usb çıkışı yapmışlar aşırıııı saçma ama jd de ile onun plastik vs kalitesini bilemem ama jd nin pedleri cidden rahat ben olsam jd..

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

pakeskoff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
pakeskoff
@firat sobutay aga sen hala kullanıyor musun sorun çıkardımı gamenote?
Mesaj otomatik birleştirildi:

H2016d kullanıyorum bende ikisi arasında kalmıştım. H2016d aldım. 2 haftadır kullanıyorum. Memnunum. Sesi dışarıdan duyuluyor tek eksisi bu. Biraz sesi az geliyor emin değilim. Mikrofonu iyi baya. Genel olarak işimi görüyor. Memnunum uzun vade için aldım.
fazla kullanımda ağrı vs. yapıyor mu

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ben de fazlasıyla kulaklık deneyimledim ben de boş konuşmuyorum veya sallamıyorum. Ama bende sorun olmayan ve sürüyle insanda sorun olan ürünleri de önermiyorum.

Ekipman önerilerinde kişisel deneyimler hariç diğer insanların deneyimlerinide bir öneri yaparken öneriye katmak gerekir.

Ne kadar deneyimlerine saygı duysam da bir sürü sorun ile karşılaşılan bu ürünü sırf memnun kaldığınız için önermenizi etik bulmuyorum.
Ben kağıt üzerindeki detaylara direk inanmam zaten ,deneyimler benim için her zaman 1 adım daha öndedir bu konuda hemfikiriz sanırım.
Bu konu hakkında yakın zamanda çok önerilen bir kulaklığı alıp deneyimleyince aslında önerildiği gibi olmadığını görünce çok net emin oldum.
Sorun yaşayanlar olduğunu da zaten inkar etmiyorum ve yukarıda belirttiğiniz üzere deneyim üzerine konuşuyorum aldırdığım ve kullanan kişilerde de genelde sorun çıkmadı ,1 arkadaşımızda mikrofonda tiz bir ses oldu onu da servis yolu ile halletti.

Genel mevzuya gelirsek her ürünün problemli bir partisi zaten mevcut hatta dünya devi diyebileceğiniz:
Corsair
Asus (ROG) serisi gibi markaların modellerinde de mevcut oluyor hatta bunun olduğuna dair size kaynaklar atabilirim.

Satış rakamlarını karşılaştırırsak zaten Gamenote'dan çok çok daha fazla sattığını söylememe gerek yok sanırım JD710 ürünün ve bu satış rakamına bağlı olarak sorunlu olan ürün sayısı karşılaştırma yapacak olursak hali ile yüksek olacaktır ki zaten Gamenote dediğiniz Havit ürününün Türkiye piyasasına girişi 2021 başları diye hatırlıyorum yani uzun lafın kısası her ürünün sorunlu bir partı zaten mevcut şimdi 100 tane JD ürün satıldıysa ve 10 kişide problem çıktığını varsayarsak Havit ürününde aynı oran olduğunu düşünürsek ve daha az sattığı konusunda net olduğumuzu da hesaba katarsak 1 kişide problem çıkacak ve o 1 kişinin şikayetvar üzerinden sorun belirtmesi lazım.
Genel oran 10/1 olsa bile iki tarafta da ürünün çok satan kısmından daha çok şikayet alınması normal ki ayrıca başta belirttiğim gibi

H2016D Adlı modeli şimdiye kadar kim uzun süreler deneyimleyebilmiş?Halihazırda yeni çıkan bir model sayılır daha 1 yılını devirmiş bile değil .
Sorunlu olduğunu kastetmiyorum ama uzun vadede kimin sorun yaşayıp yaşamadığı da şuan belli değil .

Sizin öneriniz üzere şikayetvar üzerinden özellikle girip baktım tek tek sorunlara
Zaten 710 serisi ile ilgili o kadar fazla problem yok ,siz olaya 712 711 720 gibi modelleri de kattınız sanırım yukarıda Ctrl F kullanarak.

Sorunları okuduğumda genel olarak hep uzun süre kullanımda bir kısmında ped soyulması (zaten ürünü önerirken söylüyoruz çoğu zaman malzeme kalitesi meselesini )
Bir kısmında da kabloyu dolayarak deforme sonucu USB kısmında problem oluşturduğunu onun da sese etki ettiğini yazmış (Ki bu da zaten kişinin kullanımı ile ilgili ,ki ayrıyetten 9-10 ay sonucu kullanan kişilerde bu durum olmuş ve bu durumu yaşayan kişiler de garanti ile sorunu sorunsuz olarak çözmüş.Garanti de bu gibi durumlar için var zaten.

Yani uzun lafın kısası kimsenin parasını çer çöp etme gibi bir niyetim yok,bendeki ve çevremde kullananların ürünleri sorunsuz diyebilirim.
H2016D'yi önermeme sebebim de jak ile çalışan ürünlerin randımanlı olmadığını düşünmemdir.
Tahminimce Jak ile USB formatında çalışan ürünler arasında da ses şiddeti arasında fark da olacaktır.

Zamanında Rampage ve Steelseries'in jaklı modellerini denedim ve memnun kalmadım .İyi bir anakart yoksa genel olarak sorun çıkarabiliyorlar .
İlla sorun çıkaracak demiyorum ama yine de ben bilgisayar tarafında jaklı kulaklık önermiyorum ki başta belirttiğim üzere tamamen subjektif bir yorumdur 710.

Yani sizin anlayacağınız başlığa göre cevap verecek olursam 710 ama bütçeye göre cevap verirsem ikisini de önermem.
Yani ortada Fanboyluk yok ki bu forumda görüp görebileceğiniz en çok eksi artıyı söyleyen üyelerden biriyimdir.

Çok merak ettiyseniz konumu bile okuyabilirsiniz:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,024
Üyeler
166,677
Son üye
vlsxea
Top Bottom