mha izleyenin kendine saygısı yoktur çocuk animesiMy hero academia
Mirai Nikki
Akame ga Kill
Nanatsu no Taizai
One Punch Man
Elfen Lied
Tate no Yuusha no Nariagari
Öyle zatenValla Death Note gibi herkes tarafından kabul görmüş bir başyapıtı beğenmediğin için (saygı duyuyorum) senin genel olarak anime beğenmen zor olacaktır. Neyse önerim Tengen Toppa Gurren Lagann
deneyelim reis AISDJIASOHDASLJKDHASJKLHDUYVNBNHJBAVGSAD izle çok zevkliRandom atsak tutacak herhalde (!)
git enes batur izle en kral anime (!!!!!!!!)Öyle zaten
Önyargım var bir kere.
Kavga çıkartıcan herhalde, death note'dan sıkılmış aksiyon olsun diye önerdim.mha izleyenin kendine saygısı yoktur çocuk animesi
ooo kavgaya gerek yok sakin olun apilerKavga çıkartıcan herhalde, death note'dan sıkılmış aksiyon olsun diye önerdim.
anime kawgalarına bayılırım death note izlemediyse mha izlerken kusarKavga çıkartıcan herhalde, death note'dan sıkılmış aksiyon olsun diye önerdim.
Kimsenin ne izlediğine laf atamazsın saygı duymak zorundasın.mha izleyenin kendine saygısı yoktur çocuk animesi
Yoo, Death Note güç savaşı içeriyor. O tarz şeyleri sevmiyorsa normal, gerçi 5 bölüm izlemiş.anime kawgalarına bayılırım death note izlemediyse mha izlerken kusar
doğruKimsenin ne izlediğine laf atamazsın saygı duymak zorundasın.
attack on titan severim saçma ama güzelYoo, Death Note güç savaşı içeriyor. O tarz şeyleri sevmiyorsa normal, gerçi 5 bölüm izlemiş.
hayır olanı söylüyorum çocuklar için yapılmış bir anime ve kötü yani shounen animesi izleyen biri mha izlemez diye düşünüyorum fakat herkesin görüşüne saygım sonsuz.Kimsenin ne izlediğine laf atamazsın saygı duymak zorundasın.
Yanlış anlamadıysam arkadaş yeni başlamış death note'un temposu yavaş gelmiş olabilir. Çok anime izlediysen bnha klişe gelebilir. Yeni başlayanlar için uygun diye önerdim uzatma.anime kawgalarına bayılırım death note izlemediyse mha izlerken kusar
çizimlerden falan bahsediyorumYoo, Death Note güç savaşı içeriyor. O tarz şeyleri sevmiyorsa normal, gerçi 5 bölüm izlemiş.
haklısınYanlış anlamadıysam arkadaş yeni başlamış death note'un temposu yavaş gelmiş olabilir. Çok anime izlediysen bnha klişe gelebilir. Yeni başlayanlar için uygun diye önerdim uzatma.