Neler Yeni

🔥 JAPON OTOMOBİL DEVİ İFLAS ETMEK ÜZERE! 🇯🇵

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ

Otomotiv devi Nissan iflas bayrağını çekmek üzere!​

Nissan, yeni bir yatırımcı bulunamaması durumunda iflasın eşiğine gelebilir. Üst düzey bir yönetici tarafından yapılan açıklamada, şirketin 12 ila 14 ay içerisinde yeni bir yatırımcı bulunamaması durumunda iflas edebileceği belirtildi. Nissan'ın araç satışlarında yaşanan düşüş nedeniyle ilk etapta 9 bin kişiyi işten çıkarmayı ve üretim kapasitesini yüzde 20 azaltmayı planladığı ifade edildi.

1732779968930.png

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,963
İsim
.

Otomotiv devi Nissan iflas bayrağını çekmek üzere!​

Nissan, yeni bir yatırımcı bulunamaması durumunda iflasın eşiğine gelebilir. Üst düzey bir yönetici tarafından yapılan açıklamada, şirketin 12 ila 14 ay içerisinde yeni bir yatırımcı bulunamaması durumunda iflas edebileceği belirtildi. Nissan'ın araç satışlarında yaşanan düşüş nedeniyle ilk etapta 9 bin kişiyi işten çıkarmayı ve üretim kapasitesini yüzde 20 azaltmayı planladığı ifade edildi.

Alıntıyı görüntüle

Toyota Honda daha çok sattı o yüzden bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honda da öyle kral nissan hep geride kaldı zaten ama iflas edeceği hiç aklıma gelmezdi.
Gerçekten şaşırdım ayrıca Alman devleri de çok zor zamanlar yaşıyor mesela favori markam Audi'dir ve onlar da fabrika kapattılar yakın süreçte + işçi çıkarttılar. Arabalar rehin alındı

eneskaya6

80+ Silver
toyota, honda, kia kendini yeni sürece adapte etti ve bu 3 marka varken hatta hyundai da dahil bu markalar varken kimse kolay kolay nissana bakmadı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,963
İsim
.
toyota, honda, kia kendini yeni sürece adapte etti ve bu 3 marka varken hatta hyundai da dahil bu markalar varken kimse kolay kolay nissana bakmadı
Hiç sorma reis hyundai bile deli gibi satıyor şuan dopdolu arabalar yapıyor.
Ama nissan devrim arabalar yapıyordu nasıl oldu bende anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeniliklere ve gelişime ayak uyduramazsan tökezlersin
Reis genel olarak neyi eksik yaptı nissan ?

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Murat Aslan
Hiç sorma reis hyundai bile deli gibi satıyor şuan dopdolu arabalar yapıyor.
Ama nissan devrim arabalar yapıyordu nasıl oldu bende anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis genel olarak neyi eksik yaptı nissan ?
Bir şeyi eksik yapmadı çocukluğumdan beri pickup olarak çoğu japon pickupuna bindim.Hepsi aynı kalitesizlikte görev adamı.Binek olarakta yine hyundai ve toyota ya bindim onlarda kalitesiz.Bu markaların ortalama modellerini avrupada geliri az bizde ise orta halliler alıyor.Arabistana patrol-land cruiser ile adamlar neler yapıyor neler.Gündelik olarak i20 kullanıyorum marşına basasım gelmiyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,963
İsim
.
Bir şeyi eksik yapmadı çocukluğumdan beri pickup olarak çoğu japon pickupuna bindim.Hepsi aynı kalitesizlikte görev adamı.Binek olarakta yine hyundai ve toyota ya bindim onlarda kalitesiz.Bu markaların ortalama modellerini avrupada geliri az bizde ise orta halliler alıyor.Arabistana patrol-land cruiser ile adamlar neler yapıyor neler.Gündelik olarak i20 kullanıyorum marşına basasım gelmiyor.
İ20 ye bizde bindik fiyatına göre gayet güzeldi ama dışarıdaki sesi aynı tofaş gibi alıyordu.
Rüzgar lastik yol yalıtım sıfır.
Onun dışında güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,922
Üyeler
161,524
Son üye
Beytwo
Top Bottom