Neler Yeni

JavaScript kimden öğrenilmeli?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,887
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Basit uygulama derken eger program vs istiyorsan c# en mantiklisi olacaktir ama baslangic icin c ogren.
Arduino c rasberry pi python kullaniyor ilk hangisinden baslayayim sizce bos vaktim var hobi olarak ogrencegim

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Arduino c rasberry pi python kullaniyor ilk hangisinden baslayayim sizce bos vaktim var hobi olarak ogrencegim
Dostum c ogren bence. Pythondandan belki biraz daha zordur. Ben youtube fehmi uyardan c ogrendim.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam Öncelikle SQL yanlışıkla yazmısım heralde oto kalvye neyse ben C# tavsiye etmem dedim çünkü C# başlangıç için kesinlikle uygun bir değil evet ögrenilmeli eğer masaüstü vs. Gibi alanlar için Ama sonradan öğrenilmeli

Ayrıca ben'de zaten Eğer yeni başlayıp hızlı ilerlemek istiyorsa diye başta Python önerdim Şahsen ben Java veya JavaScript İle başlamıştım öğrenme'ye tam hatırlamıyorum neyse Ful uykum geliyordu başlarda baya sıkıyordu (Gerçi sıkılmanın asıl sebebi türk kanalları çok kötü anlatımları var) Sonra İngilizcemi geliştirip Global YouTube kaynaklarından izlemeye Vs. Başladım öyle öğrendim yoksa sadece bı anlık heves gibi gelip geçecekti oysaki yazılıma vs. Çok ilgisi Olan araştırmayı vs. Seven bir insandım ona rağmen bayıyordu

Yani demek istediğim arkadaş eğer Java veya JavaScript ile başlar ise JS hadi yine neyse ama Java İle başlarsa ve cidden azimli ve istikrarlı biri değilse yani hata alınca en az 2-3 gün üstünde durmuyorsa aşırı sıkacak ve bırakmasına sebep olacak +türk YT yazılım içerikleri'nin insanı nasıl baydığınıda biliyoruz yani Python ile başlar ise Daha ilk 1-2 günde Bir şeyler yazmaya başlayabileceği için En azında motive olmuş olur çünkü insan oğlu beklemeyi vs. Çok sevmez Hemen Göreyim emeklerinin sonuçlarını vs. Kafasındadır Bu yüzden Python ile başlayıp yazılıma bağlandıkttan sonra JavaScript sonra SQL Sonra Java Sonra sececeği alana göre dil öğrenmesi lazım vs vs.
Valla hocam açık konuşiyim bu yazılım mevzusu tamamen kişisel istek ve araştırmaya dayalı. İnsan böyle değilse zaten her dile bir heves başlar bırakır. Python vs farketmez isterse qbasic le başlasın. Yani benim düşüncem bu yönde senin düşüncene de saygı duyuyorum. Python ile başlamak tamamen hiç başlamamaktan iyidir kötüdür diyemem. Dediğiniz gibi zaten hangi dili seçeceğini bile milletin tavsiyesiyle başlayan bir kişi kesinlikle ilerlemez bu 2. Düşüncem. Her dilin yapısını görüp ona göre seçim yapıp ilerlemeli dediğiniz gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,716
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101