Java'yı Sublime Text Editor'da nasıl kullanırım?

GermiyanWithPlan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
893
arkadaşlar şimdi ben BTK dan Java kursu almaya başladım adam orada Text editor olarak intellij idea kullanıyor ama ben pythonda zaten sublime text editor kullanıyorum ikisi için de sublime text editor kullanmak istiyorum nasıl ayarlayabilirim JDK'yı indirdim

arkadaşlar şimdi ben BTK dan Java kursu almaya başladım adam orada Text editor olarak intellij idea kullanıyor ama ben pythonda zaten sublime text editor kullanıyorum ikisi için de sublime text editor kullanmak istiyorum nasıl ayarlayabilirim JDK'yı indirdim
ben java dili ile ilgilenmiyorum. ayrica java derlebilir dil oldugu icin de ilgilenseydin sublime kullanmazdim, cunku c# ile ilgileniyorum ve bir derleyicisi zaten var. asagidaki linkte nasil yapildigini aciklayan bir video var

Bence intellij kullan çok konforlu bir IDE

Reis toparlanmış olsun istiyorum iki ayrı İDE kullanmak mantıksız geliyor
Python için de Intellij kullanabilirsin. Ben güncel olarak çok memnunum intellisense konusunda da çok başarılı buluyorum.

Sublimetext python'u çalıştırıyor mu? Ayarlardan bak, Java için derleme komutları mevcut mu.

Normal kullanımda kodlarnı yazarsın ve "javac" ile derlersin. Ve java ile çalıştırırsın. Java web sayfasından giriş derslerine bakarsan, ayrıntılı olarak anlatılıyor.

Geri