Neler Yeni

Yardım JBL Quantum 100 kulaklık alınır mı?

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bütçe
300
250 TL kutusu açılmamış JBL Quantum 100 internette 340-350 TL şimdiki kulaklığın Jbl t500 ses kalitesinden memnunum fakat kulağı tam kapatmıyor hem dışarıdan ses alıyorum hem kulakları ağrıtıyor. Quantum 100 kulağı tam kapatıyor sizce alınır mı? Bütçem Max 300 (Jak girişli arıyorum)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
250 TL kutusu açılmamış JBL Quantum 100 internette 340-350 TL şimdiki kulaklığın Jbl t500 ses kalitesinden memnunum fakat kulağı tam kapatmıyor hem dışarıdan ses alıyorum hem kulakları ağrıtıyor. Quantum 100 kulağı tam kapatıyor sizce alınır mı? Bütçem Max 300 (Jak girişli arıyorum)
cak girişli aranıyorsa alınabilir hocam ses kalitesi güzeldir

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Ama laptop aldığımda rekabetçi oyunlarda iyi ses verir mi yoksa USB girişli alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Corsair hs50 pro önerdiler o konuda bir bilginiz var mı?
hs50pro hoşuma gitmiyor hocam bu arada rekabet oyunlarda sorun yaşamazsınız

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bass'ları pek iyi değil ama mobil ve konsol oyunculuğunu hedefleyen bir kulaklık.

Müzik performansı orta diyebiliriz ama o bütçeye dışarıda ve oyun için kullanılacak bir alternatif olmadigi icin alınabilir.

Ama saf bilgisayar oyunculugu için önermem.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bass'ları pek iyi değil ama mobil ve konsol oyunculuğunu hedefleyen bir kulaklık.

Müzik performansı orta diyebiliriz ama o bütçeye dışarıda ve oyun için kullanılacak bir alternatif olmadigi icin alınabilir.

Ama saf bilgisayar oyunculugu için önermem.
Yani mobil oyunculuğu bıraktım sayılır artık sarmıyor sadece YouTube video izlerim ama onu da laptoptan yapabilirim

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yani mobil oyunculuğu bıraktım sayılır artık sarmıyor sadece YouTube video izlerim ama onu da laptoptan yapabilirim
Tercihi size bırakıyorum, ses yüksekliği asiri iyi değil ama ergonomisi çok üst seviye rahat bir kulaklık. Mikrofonu çıkarıp dışarıda da kullanabilirsiniz.

Bunları göz önünde bulundururak bir seçim yapabilirsiniz.

İncelemeyi bırakayım şöyle:

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Tercihi size bırakıyorum, ses yüksekliği asiri iyi değil ama ergonomisi çok üst seviye rahat bir kulaklık. Mikrofonu çıkarıp dışarıda da kullanabilirsiniz.

Bunları göz önünde bulundururak bir seçim yapabilirsiniz.

İncelemeyi bırakayım şöyle:

Hocam hs50 pro ya ne dersiniz bazı kötü yoyumları var ama oyun için önerenler var ne dersiniz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam hs50 pro ya ne dersiniz bazı kötü yoyumları var ama oyun için önerenler var ne dersiniz
Hs50'den memnun olmayanları duydum ama kullanmadığım için net bir yorum yapamıyorum malesef .

Top Bottom