Neler Yeni

JD 610S'i olan biri fotoğrafını atabilir mi?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar bugün klavyemi temizledim ama şimdi fark ettim... klavyenin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Türkçe harflerin yerlerini hatırlamıyorum atabilecek biri var mı?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Onun yerine internetten tuş dizilimi araştırsan olmuyormu

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Arkadaşlar bugün klavyemi temizledim ama şimdi fark ettim... klavyenin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Türkçe harflerin yerlerini hatırlamıyorum atabilecek biri var mı?
İnternetden klavyeyi bulup ona bakarak yapabilirsiniz ben öyle yapmıştım

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onun yerine internetten tuş dizilimi araştırsan olmuyormu
JD 610s de türkçe harfler yerine farklı şeyler koydukları için olmuyor. JD 610S'in internette fotoğrafına baktım ama net değil hangisi olduğu seçilmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetden klavyeyi bulup ona bakarak yapabilirsiniz ben öyle yapmıştım
Öyle yaptım ama benim unuttuğum harflerin çoğu mor olduğundan fotoğraflar da bulanık olunca anlaşılmıyor hangisi olduğu

¥usuff

80+ Silver
jd610.JPG

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
JD 610s de türkçe harfler yerine farklı şeyler koydukları için olmuyor. JD 610S'in internette fotoğrafına baktım ama net değil hangisi olduğu seçilmiyor.

Öyle yaptım ama benim unuttuğum harflerin çoğu mor olduğundan fotoğraflar da bulanık olunca anlaşılmıyor hangisi olduğu
Net bı tane bulmanizi tavsiye ederim forumda çok uğraşırsınız yani o klavyeyi kullanan birine denk gelemeyebilirsiniz o yüzden

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Net bı tane bulmanizi tavsiye ederim forumda çok uğraşırsınız yani o klavyeyi kullanan birine denk gelemeyebilirsiniz o yüzden

resimleri.
Arkadaşlar zaten arkada açık bu, bu noktaya kadar zaten bu resim sayesinde geldim ama benim hatırlamadığım harfler bulanık anlaşılmıyor

Ben de buna bakıp yaptım ama mor kısımlar ve bazı birkaç parça net değil onları hatırlamıyorum zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Arkadaşlar zaten arkada açık bu, bu noktaya kadar zaten bu resim sayesinde geldim ama benim hatırlamadığım harfler bulanık anlaşılmıyor

Ben de buna bakıp yaptım ama mor kısımlar ve bazı birkaç parça net değil onları hatırlamıyorum zaten
kolay yolu var klavyeyi pc ye tak o kısımlara bas ne yazıyorsa o keycap i tak

Top Bottom