Değiştirirler diye düşünüyorum,müşteri hizmetlerini arayın ve olayı anlatıp danışın,onlar zaten size yapılacak şeyi söylerler.2 senelik bir jd 712 kulaklığım vardı mikrofondan duman çıkmaya başladı hemen gücünü kestim ama duman çıktı biraz yandı ne yapabilirim İncehesap eski olmasına rağmen ne der acaba
2 yıllık kulaklığı değişmezler eğer garanti varsa ona göndermek lazımDeğiştirirler diye düşünüyorum,müşteri hizmetlerini arayın ve olayı anlatıp danışın,onlar zaten size yapılacak şeyi söylerler.
Değiştirebilirler insiyatiflerine bağlı aslında,kendi bozduğum kasa fanlarımı garanti kapsamı dışında olmasına rağmen hiç bir sorun yaşatmadan değiştirdi İncehesap.2 yıllık kulaklığı değişmezler eğer garanti varsa ona göndermek lazım
ama2 yıl olmuş hocamDeğiştirebilirler insiyatiflerine bağlı aslında,kendi bozduğum kasa fanlarımı garanti kapsamı dışında olmasına rağmen hiç bir sorun yaşatmadan değiştirdi İncehesap.
Net bir şey söylemem ama tahminimce değiştirirler diye düşünüyorum.ama2 yıl olmuş hocam
hocam ama garanti bitmedi 2019 agustosta almıştımama2 yıl olmuş hocam
hocam ama garanti bitmedi 2019 agustosta almıştımNet bir şey söylemem ama tahminimce değiştirirler diye düşünüyorum.
En iyisi konu sahibinin yarın arayıp danışması.
hocam bir de pazar günü ve ya arife günü çalışıyorlar mı acabaNet bir şey söylemem ama tahminimce değiştirirler diye düşünüyorum.
En iyisi konu sahibinin yarın arayıp danışması.
garantiye verin hocam en iyisihocam ama garanti bitmedi 2019 agustosta almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam ama garanti bitmedi 2019 agustosta almıştım
hocam bir de pazar günü ve ya arife günü çalışıyorlar mı acaba
Maalesef,arife günü de resmi tatil.hocam ama garanti bitmedi 2019 agustosta almıştım
hocam ama garanti bitmedi 2019 agustosta almıştım
hocam bir de pazar günü ve ya arife günü çalışıyorlar mı acaba