Jetlisans güvenilir mi ?

Wieery

80+
Reaksiyon skoru
5
Windows 10 pro lisansı alacağım jetlisans güvenlimidir

kardeş kızma ama hepsiburada 5bin tl civarına satılan bir lisans nasıl olurda burda 30-40 tl hiç düşündün mü?

kardeş kızma ama hepsiburada 5bin TL civarına satılan bir lisans nasıl olurda burda 30-40 TL hiç düşündün mü?
Windows 10 pro lisansı alacağım jetlisans güvenlimidir

sağlam lisans daha iyi ve güvenilir onlarca ofis programı aldım 4 tane key aldım win 11 hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim

kardeş kızma ama hepsiburada 5bin TL civarına satılan bir lisans nasıl olurda burda 30-40 TL hiç düşündün mü?
nasıl olur? ben düşündüm ve araştırdım gayette güveniyorum 3 kere aldım bence alınır.

yarın öbürgün bill gates korsan dava açarsa görürürm ben sizi
en az 500 milyon kişinin kullandığı bir yönteme dava açmak zor olur ve kanıtlayamazda zaten çünkü kullandığımız lisanslar orijinal xD.

yarın öbürgün bill gates korsan dava açarsa görürüm ben sizi
amerika da bir "BİREYSEL KULLANICI"yı zannedersem 2010-2012 yılları arası microsoft mahkemeye vermişti hatırladıgım kadarıyla,
mahkeme "microsoft u suclu buldu"
karar "satıcının piyasaya sürdügü; kamusal alanda paylasılan ve kullanılan ürünün güvenliginden SATICI SORUMLUDUR!!"

win10 u'da 11'ide buradan aldım.2 sinde de bir sorun yaşamadım.15 dk'da mail'e geliyor.canlı destekleri var. "uygunbana.com"

jetlisans ve sağlamlisans sitelerinden ben kendime ve arkadaşlarıma aldım. ikisinde de sorun yaşamadım. al kodunu bak keyfine 2014 ten beri bu keyleri kullanıyorum arkadaşlarıma dahil aldırdım sorun yaşayanı görmedim.

Geri