Neler Yeni

Yardım jieshou marka ekran kartı alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hakim çevik
merhabalar ekran kartı alacaktım ve en ucuz hemde en beğendiğim bu oldu ama alınmaya değer mi iyi bir marka mı bu fiyata önerdiğiniz başka kart varsa söylermisiniz lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhabalar ekran kartı alacaktım ve en ucuz hemde en beğendiğim bu oldu ama alınmaya değer mi iyi bir marka mı bu fiyata önerdiğiniz başka kart varsa söylermisiniz lütfen

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,211
İsim
Mehmet Aslan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye de bulunan bir marka değil büyük ihtimalle, yani bir arıza durumunda muhattap bulamayabilirsin. Ayrıca neden sıfır rx 580 alıyorsunuz ki 2. elde daha iyi kartlar bulursunuz bence :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,732
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bulaşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hakim çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye de bulunan bir marka değil büyük ihtimalle, yani bir arıza durumunda muhattap bulamayabilirsin. Ayrıca neden sıfır rx 580 alıyorsunuz ki 2. elde daha iyi kartlar bulursunuz bence :)
hocam ikinci ele hiç güvenim kalmadı 2 kez ekran kartı aldım her ikisi de sahte furmark testi atmıştı testi ben yapınca çok çok daha yüksek çıkıyordu o yüzden bulaşmak istemiyorum o iki kartı da zar zor elimden çıkardım o yüzden sıfırdan beni en azından 2-3 yıl idare edicek ekran kartı nakmak istedim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,732
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam ikinci ele hiç güvenim kalmadı 2 kez ekran kartı aldım her ikisi de sahte furmark testi atmıştı testi ben yapınca çok çok daha yüksek çıkıyordu o yüzden bulaşmak istemiyorum o iki kartı da zar zor elimden çıkardım o yüzden sıfırdan beni en azından 2-3 yıl idare edicek ekran kartı nakmak istedim
Bu kartın GPU'su da muhtemelen ikinci eldir. Üretimi bitti bunların.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,211
İsim
Mehmet Aslan
hocam bölgenizdeki satıcılardan alın o zaman elden teslim. Almadan önce test edersiniz

Ürünlerin ithalatçısı biziz. Sıfır kartlardır. İkinci el ithal etme iznimizde yoktur. Farklı platformlarda da ürünlerin yorumlarına bakabilirsiniz hocam. Yakında Rtx serisi kartları da getireceğiz o zaman daha da bilinen bir marka olacaktır.

Top Bottom